Anerkend 7 fordele ved Brøndkarse for kropssundhed

Brøndkarse indeholder antioxidanter, der giver beskyttelse mod celleskader forårsaget af frie radikaler, som er skadelige molekyler, der forårsager oxidativt stress. Brøndkarse beskytter også hjertesundheden, forbedrer hjernens sundhed og hjælper med vægttab."

, Jakarta – Udover at have mange sundhedsmæssige fordele, betragtes brøndkarse også som en plante, der gælder bæredygtighed fordi konceptet med plantning er miljøvenligt. Når vi taler om fordelene ved brøndkarse for kroppens sundhed, indeholder brøndkarse vitaminer, mineraler og antioxidanter.

Brøndkarse indeholder A-vitamin, som også er kendt som retinol, hvor dette A-vitamin er vigtigt for at holde nethinden sund, så synet forbliver godt. At få nok A-vitamin er også vigtigt, så kroppens organer forbliver sunde, hvor A-vitamin er nyttigt til celledeling.

Læs også: 6 fordele, der er sikre for gigtpatienter at forbruge

Brøndkarse er også rig på C-vitamin, som understøtter immunsystemet, hjælper med at helbrede fra skader og understøtter en sund kollagenproduktion. Du kan læse mere om fordelene ved brøndkarse for kroppens sundhed her!

1. Reduktion af risikoen for kronisk sygdom

De første fordele ved brøndkarse kan opnås på grund af dets høje indhold af antioxidanter. Disse antioxidanter spiller en vigtig rolle i at yde beskyttelse mod celleskader forårsaget af frie radikaler, som er skadelige molekyler, der forårsager oxidativt stress.

Oxidativt stress er blevet forbundet med flere kroniske sygdomme, herunder diabetes, kræft og hjerte-kar-sygdomme. Heldigvis kan en diæt med højt indhold af antioxidantrige fødevarer som brøndkarse hjælpe med at beskytte kroppen mod oxidativt stress, hvilket sænker risikoen for denne sygdom.

Læs også: 8 fordele ved salat for sundheden

2. Forbedrer hjertesundheden

Den næste fordel ved brøndkarse kan hjælpe med at støtte hjertesundheden. Antioxidanter, især carotenoider, er blevet forbundet med lavere blodtryk, en lavere risiko for hjertesygdomme og endda en lavere risiko for hjerteanfald og slagtilfælde.

3. Oprethold knoglesundhed

Brøndkarse er en god kilde til tre mineraler, der er vigtige for knoglesundheden, nemlig calcium, kalium og magnesium. Calcium er det mest almindelige mineral i kroppen. Hvis du ikke får nok kalium, kan dette svække dine knogler over tid, hvilket er kendt som osteoporose.

Magnesium og kalium har indirekte en indvirkning på knoglesundheden, hvilket kan påvirke væksten af ​​knogleceller. Til det kan det tolkes, at fordelene ved brøndkarse kan være med til at mindske risikoen for komplikationer fra osteoporose og aldring.

4. Forbedre immunfunktionen

C-vitamin har længe været kendt for at have en god effekt på sundhed og immunitet. C-vitaminmangel er blevet forbundet med nedsat immunfunktion og øget inflammation. C-vitamin booster immunforsvaret ved at producere hvide blodlegemer, der bekæmper infektion.

5. Hjælper med at tabe sig

Selvom det ikke er blevet specifikt undersøgt, vil fordelene ved brøndkarse sandsynligvis hjælpe med vægttab. Dette skyldes, at brøndkarse har et lavt kalorieindhold, så det bliver en vigtig del af fødeindtaget, som ikke bør gå glip af, især for dem af jer, der planlægger at tabe sig.

Læs også: Hvordan man vedligeholder hjernens sundhed med tosproget evne

6. Forbedre hjernens sundhed

Fordelene ved brøndkarse for kroppen, fordi det kan forbedre hjernens sundhed. Dette skyldes, at brøndkarse er rig på isothiocyanater. Forskning offentliggjort i 2018 i tidsskriftet Molekylær ernæring og fødevareforskning viser, har broccoli og brøndkarse potentialet til at hjælpe med at forhindre hjernesygdomme og aldring.

7. Reducerer oxidativ skade på blodceller

Forskning viser, at C-vitamin og E-vitamin er effektive til at reducere oxidativ skade på røde blodlegemer. Indtagelse af fødevarer såsom brøndkarse med disse næringsstoffer er gavnligt for sundheden.

Det er information om fordelene ved brøndkarse for sundheden. Mere information om andre sunde madanbefalinger kan stilles direkte til applikationen . Skal du købe medicin uden at skulle forlade huset, kan du gøre det kl , Ja!

Reference:
WebMD. Tilgået i 2021. Sundhedsmæssige fordele ved Brøndkarse
Healthline. Tilgået i 2021. De 11 mest næringsrige fødevarer på planeten
Organic Facts.net. Tilgået i 2021. 10 imponerende fordele ved brøndkarse