Vær forsigtig, mangel på søvn kan forårsage hovedpine

, Jakarta - Arbejde, der kommer uophørligt, kan reducere søvntiden. Faktisk har en persons krop brug for hvile, så organerne i kroppen kan køre efter deres funktioner. Når en person mangler søvn, opstår der mange dårlige virkninger på kroppen. En af dem er hovedpine til migræne. Her er en fuldstændig forklaring!

Læs også: Ikke kun hovedpine, dette er virkningen af ​​mangel på søvn på helbredet

Mangel på søvn kan udløse hovedpine

Søvn er et af ethvert menneskes basale behov, der kan give et utal af gode fordele for kroppen. Hovedpine kan skyldes forskellige ting, en af ​​dem er mangel på søvn. Hovedpine på grund af mangel på søvn kan være i form af migræne, nemlig hovedpine, der vil have betydning for de daglige aktiviteter, du laver.

Ud over mangel på søvn kan hovedpine også være forårsaget af: søvnapnø hos en person, nemlig en alvorlig søvnforstyrrelse, hvor vejrtrækningen ofte stopper under søvnen. En person, der oplever denne tilstand, vil generelt opleve dårlig søvnkvalitet, selvom de har fået nok søvn. Tilsyneladende er årsagen i sig selv mangel på ilt til hjernen.

Når man oplever søvnapnø, Kroppen vil blive berøvet ilt, hvilket forårsager ændringer i blodgennemstrømningen i hjernen, samt øgede niveauer af kuldioxid i kroppen. For at undgå den ønskede hovedpine kan du tage følgende trin for at få en god søvnkvalitet:

  • Anvend et godt søvnmønster hver dag. Prøv at gå i seng og vågne på samme tid, selv i weekenden.
  • Indtag ikke koffein og alkohol lige før sengetid.
  • Hold dig væk fra enheder og sluk for fjernsynet, inden du går i seng.
  • Tag et varmt brusebad, hvis det er nødvendigt for at hjælpe dig med at sove bedre.
  • Drik varm mælk. Mælk indeholder melatonin, som virker ved at være med til at forbedre søvnkvaliteten til det bedre.

Hvis du har udført en række trin, men hovedpinen fortsætter, kan du tage Panadol Extra som hovedpine. Dette lægemiddel indeholder paracetamol og koffein, som er effektive til at lindre hovedpine, tandpine, muskelsmerter og feber.

Panadol Extra har også en anden fordel, at det kan indtages før eller efter måltider. Så fortvivl ikke længere, hvis du oplever vedvarende hovedpine på grund af mangel på søvn, OK! Du kan tage Panadol Extra for at slippe af med den hovedpine, du oplever.

Selvom mangel på søvn kan udløse hovedpine, er det heller ikke et godt valg at sove for længe. Du bør indstille et regelmæssigt søvnmønster hver dag for at undgå hovedpine og andre helbredsproblemer.

Læs også: For meget søvn kan give hovedpine

Andre påvirkninger på grund af mangel på søvn

Søvn er en af ​​de gode aktiviteter, der kan booste immunforsvaret. Ikke nok med det, at have utilstrækkelige timers søvn vil også forårsage andre sundhedseffekter i kroppen. Her er andre virkninger af mangel på søvn:

  1. Hurtigt aldrende hud

Når du ikke får nok søvn, bliver din hud bleg, dine øjne svulmer op, og der kommer mørke rande under dine øjne. Hvis det gøres kontinuerligt, kan mangel på søvn få huden til at blive let rynket, og der opstår fine linjer i ansigtet.

  1. Vær hurtigt glemsom

En anden konsekvens af mangel på søvn kan gøre dig let glemsom. Ikke alene er det nemt at glemme, du vil finde det svært at fokusere og koncentrere dig.

  1. ødelægge stemningen

Hvis du fortsætter med at gøre det, kan mangel på søvn udløse symptomer på depression. En person, der mangler søvn i mere end seks timer om dagen, udløser ikke kun depression, men udløser også angstlidelser.

  1. Reducer seksuel ophidselse

Mænd og kvinder, der har søvnmangel, har lavere sexlyst. Årsagen er den energi, der er drænet ud, træt, søvnig og derefter dæmpet ønsket om at elske.

Når du har helbredsproblemer relateret til de tilstande, du oplever, bedes du tale direkte med lægen i ansøgningen , Ja! Du kan også få den ekstra panadol, du skal bruge til at lindre din hovedpine med Hent Ansøgning i smartphone du.

Reference :

Healthline. Hentet 2020. Hovedpine fra mangel på søvn? Her er hvad du skal gøre.

Pop sukker. Hentet 2020. Læger forklarer, hvorfor du er mere tilbøjelig til at få hovedpine, når du har søvnmangel.

Healthline. Tilgået 2020. Effekterne af søvnmangel på din krop.