Gode ​​råd og råd til langvarig øjenvippeforlængelse

Jakarta - At have lange øjenvipper er drømmen for mange kvinder. For udover at få dine øjne til at se mere “levende ud” behøver du ikke længere at være generet af at bruge tyk mascara. Løsningen er eyelash extensions som kan få øjenvipper til at se tykkere og tykkere ud. Du behøver ikke genere at bruge øjenvippebukker og mascara, når du laver makeup. Du behøver ikke længere at dvæle foran spejlet for at bære falske øjenvipper.

Men i brug eyelash extensions der er et par ting, du skal være opmærksom på. Hvis du ikke er forsigtig, vil din indsats for at få dine øjenvipper til at se tykkere ud være forgæves. Øjenvippe extensions vil normalt vare i en til to måneder efter installationen. Derefter har du brug for regelmæssig vedligeholdelse (retouchere) en gang om måneden, fordi ligesom rigtige øjenvipper, eyelash extensions falder også af med tiden. Nå, her er tips til det eyelash extensions du kan holde længe retouchere.

Dosering:

  1. Når du renser dit ansigt, skal du forsigtigt gnide dine øjne for at fjerne makeup.
  2. For at rense øjenmakeup skal du vælge en vandbaseret ansigtsrens. Tør forsigtigt af med en vatpind. Skyl derefter med vand for at bevare renheden omkring øjnene.
  3. Når du har renset dit ansigt, især øjnene, skal du forsigtigt rede eller trimme dine øjenvipper for at holde dem pæne.
  4. Selvom eyelash extensions kan holde i en til to måneder, er det en god idé at gøre det retouchere hver anden eller tredje uge. Dette er for at de øjenvipper der falder ud bliver "fyldt" igen og dit udseende forbliver iørefaldende.

Lad være med:

  1. Når du renser ansigtet, især øjnene, bør du undgå ansigtsrens, der indeholder oliebaserede produkter som makeupfjerner, øjencremeog andre produkter. Dette skyldes, at produkter, der indeholder olie, kan få limen på øjenvipperne til at slippe hurtigt.
  2. Bør ikke være for lang tid i et varmt miljø såsom en sauna, badning i jacuzzi, eller lav bikram yoga. Dette skyldes, at det kan påvirke holdbarheden af ​​e. limyeslash forlængelse.
  3. Undgå at gnide eller gnide dine øjne, når du fjerner makeup. Træk ikke også i øjenvipperne, for det kan få de naturlige øjenvipper til at komme ud og forårsage skaldethed.
  4. når du vil give slip eyelash extensions, sørg for, at du bliver håndteret af en professionel. Træk det ikke selv, for du får brug for det fjerner særlig.
  5. Undgå at sove i liggende stilling, fordi det kan gøre eyelash extensions deprimeret og forårsage hurtigt fald.
  6. Undgå at bruge bomuld lavet af fine fibre. Det er bedst at bruge bomuld med bløde fibre, så det ikke bliver fanget i øjenvipperne.
  7. 1x24 timer efter at have lavet eyelash extensions, bør du undgå øjenvipperne fra vand, så limen kan holde længere.

Ved godt: 5 sygdomme på grund af ikke at bruge masker

At gøre eyelash extensions du bør vælge det rigtige sted, så resultaterne er tilfredsstillende. Du kan se anmeldelse fra skønhedssider eller bed om anbefalinger fra venner. Men husk på, at eyelash extensions kan forårsage allergiske reaktioner for dem af jer, der har følsom hud. Af denne grund, hvis der opstår tegn på allergi på huden, skal du straks kontakte en læge.

Du kan bruge appen at tale med den valgte specialist. Kontakt lægen via Stemme/videoopkald og Snak. Derudover kan du også shoppe de sundhedsprodukter du skal bruge med . Kom nu, Hentnu via App Store og Google Play.