Vær ikke genert, det er fordelene ved at barbere kønsbehåring

, Jakarta - En af de bestræbelser, der kan gøres for at opretholde renligheden af ​​de vitale organer, er at barbere kønsbehåringen regelmæssigt. Som lært i en religion, vil barbering af kønsbehåringen give store fordele, hvis det udføres hver 40. dag. Ikke kun for kvinder anbefales mænd også at gøre det, så renligheden bevares.

Selvom det virker besværligt, fordi hvordan man gør det anses for ret svært, men du anbefales kraftigt at barbere dit kønsbehåring. Her er fordelene, du får ved at barbere kønsbehåring:

  1. Forhindre udvikling af sygdom

Det anbefalede tidspunkt at barbere kønsbehåring er en gang hver 40. dag. Årsagen er, at det tidspunkt er, hvor håret omkring det intime område har meget og begynder at forstyrre seksuel aktivitet. Dette tidsrum anses også for tilstrækkeligt til vækst og udvikling af bakterier, svampe, mider, kønslus (Phthirus pubis) og bakterier, der forstyrrer sundheden i dit intime område.

I mellemtiden, for kvinder, kan menstruationsblod, der er tilbage, også udløse kløe i kønsområdet. Barberet kønshår vil gøre det lettere at rengøre. På denne måde undgår du sygdomsforstyrrelser i vitale områder.

Læs også: 5 seksuelle sygdomme, der almindeligvis rammer unge mennesker

  1. Forebygger dårlig lugt

Enhver aktivitet, det være sig tung eller let, kan udløse sved. Tja, hvis kønsbehåringen ikke er barberet, vil sved blive tilbageholdt og få luftfugtigheden til at stige.

Hvis den ikke behandles, kan denne tilstand forårsage infektion, endda vaginalt udflåd for kvinder. Ved at barbere kønsbehåring vil snavspartikler og døde hudceller være nemmere at rengøre ved badning, og den ubehagelige lugt forsvinder.

  1. For mænd kan barbering af kønsbehåringen optimere størrelsen af ​​penis

Kønshår, der ikke er barberet og bliver tykt, gør dit udseende foran din partner uattraktivt. Tja, hvis du barberer dit kønshår kort og pænt, så vil Mr P se stor ud, når han er oprejst. Med den størrelse, der ser optimal ud, bliver det intime forhold mere spændende, og parret bliver mere tilfredse.

  1. Kan udvide området for stimulering hos kvinder

Som med mænd gør tykt kønsbehåring dig også uattraktiv foran din partner. Ved at barbere håret vil du gøre, at skambensområdet ikke længere er dækket.

Dette kønsområde er et område, der er følsomt over for berøring og stimulering, således at effekten af ​​den udførte stimulus mærkes maksimalt. Ud over at give et pænt og rent udseende, er barbering af kønsbehåring også i stand til at øge lidenskaben under sex.

Læs også: Øg passion, prøv intimitet med en vibrator

  1. Øg tilliden

Når de er på ferie ved stranden eller poolen, vil de fleste helt sikkert gå i tyndt tøj. Ved at barbere kønsbehåring vil selvtilliden ved brug af badedragten øges. Fordi kønsbehåringen ikke vil være synlig og forstyrre udseendet.

Når du ønsker at have et mand og kone forhold, vil du helt sikkert føle dig mere selvsikker. Fordi dit intime område ser rent, friskt ud og udsender ikke en dårlig lugt, der forstyrrer harmonien i dit forhold.

Hvis du vil vide mere om fordelene ved at barbere kønsbehåring og tips til at bevare et harmonisk forhold, kan du spørge lægen her . Du kan diskutere med den læge, der er i gang Chat, tale/videoopkald . Hvad venter du på? kom nu Hent Ansøgning i App Store eller Google Play lige nu!