5 ting, der udløser nogen til at lide af sadomasochist

Jakarta – Der er mange måder, hvorpå en person kan få fuld tilfredsstillelse ved samleje. En af dem er ved at begå sadomasochisme eller seksuel aktivitet, der involverer misbrug af en partner. Ikke få mennesker tror, ​​at sadomasochisme er en afvigende handling. Dog ikke få mennesker, der kan lide intime forhold på denne måde.

Så hvad er årsagerne til sadomasoskis? Her er nogle af dem:

Fremkomsten af ​​glæde, når du føler smerte

I modsætning til en person, der faktisk holder op med at have sex, når de føler sig syge, vil en masochist faktisk føle sig mere tilfreds, hvis det intime forhold bliver mere og mere smertefuldt. Denne tilstand involverer selvfølgelig to personer, der begge kan lide voldshandlinger i intime forhold, så den opnåede seksuelle tilfredsstillelse maksimeres.

Den part, der giver smerten, kaldes ofte den dominerende part eller den sadistiske part, som vil give smerte eller straf til partneren ved at slå, hugge, binde og mange flere. I mellemtiden vil masochisten eller modtageren føle en fornemmelse, der er så spændende, når han modtager smerten. Faktisk vil denne smerte ofte øge den seksuelle ophidselse.

Læs også: 5 seksuelle lidelser, du skal kende

Der er psykiske traumer

Sundhedseksperter fastslår, at sadomasochisme er en seksuel lidelse forårsaget af psykiske problemer. Generelt har gerningsmænd, der kan lide seksuelle forhold på denne smertefulde måde, tilbøjelige til at få psykiske traumer, når de er børn eller er i deres spæde begyndelse. Hovedårsagen til dette traume er, at de har oplevet seksuel chikane på samme måde.

Alligevel er undersøgelser, der studerer tilfælde af seksuelle lidelser, stadig ikke udført i vid udstrækning. Baseret på oplysninger fra American Psychiatric Association (APA), begrænsningen af ​​denne forskning skyldes de uensartede definitioner af forskellige sundhedseksperter. Imidlertid har en APA-psykiater, Ellis Weinberg, sadomasochister en tendens til at positionere sig selv som mester og slave eller lærer og elev.

Modtog ofte misbrug i fortiden

Traumer er hovedårsagen til sadomasochisme. En af dem er, fordi han ofte får hårdhændet behandling af sine forældre, når han stadig er relativt ung. Denne behandling vil præge og overføres til voksenlivet, så den person er ikke umulig at gøre det samme mod en partner, især når de har sex. Til sidst bliver han sadist, og at såre sin partner bliver uerstattelig tilfredsstillelse.

Læs også: 6 måder at øge seksuel ophidselse

Bringe hævn

Ud over traumer på grund af hårdhændet behandling eller seksuel chikane, kan udløseren for, at nogen lider af sadomasochisme, også skyldes hævn over nogen. Ligesom hård behandling fortsætter denne vrede også ind i voksenlivet og vil blive kanaliseret af visse mennesker eller endda alle partnere. Dette er noget, man skal passe på, fordi hævn gør, at en person ikke kan tænke klart, når han gør noget.

Forkert forening

Teenagere er meget sårbare over for forkerte associationer, især hvis de understøttes af mindre harmoniske familieforhold. Dette kan føre dem ind i negative associationer, hvoraf den ene er ved at kunne lide at udøve vold mod andre mennesker. Hvis det ikke tages op med det samme, vil dette overføres, når han har sex.

Det var fem sadomasochistiske årsager, der skal kendes. Hvis denne lidelse forstyrrer livskvaliteten med din partner, skal du straks gå til en specialist. Nå, hvis du vil vide mere om seksuelle lidelser, så prøv at åbne appen og brug Spørg en læge-tjenesten. Der er mange ekspertlæger, som vil hjælpe dig med at få en løsning på ethvert sundhedsproblem, du oplever. Kom nu, Hent Ansøgning lige nu!