Findes der en behandling for leversmerter på en naturlig måde?

, Jakarta – Lever eller lever er det næststørste organ i den menneskelige krop, som er kendt for sin vigtige rolle, nemlig at slippe af med giftige stoffer fra vores krop. Selvom leveren er i stand til at bekæmpe toksiner, der kommer ind i kroppen, men hvis du ofte laver usunde levevaner, såsom at indtage alkohol i lang tid, kan leversundheden også blive forstyrret. Som følge heraf kan leveren ikke fungere korrekt, som den skal. Nogle leversygdomme kan helbredes ved at ændre din livsstil. Han sagde dog, at leversygdom også kan helbredes på en naturlig måde. Er det rigtigt? Lad os finde ud af det her.

Genkendelse af leversygdom

Leversygdom er en tilstand, hvor leveren ikke kan fungere ordentligt. Leveren er faktisk et organ, der kan regenerere hurtigt for at erstatte beskadigede celler. Men hvis der opleves tilstrækkelig skade, kan leverens arbejde falde og forårsage, at andre organers helbred bliver forstyrret.

Faktorer, der forårsager leversygdom

20-50 procent af leversygdomme skyldes overdreven alkoholforbrug over længere tid. Men udover alkohol er der flere andre faktorer, der kan øge risikoen for leversygdom, herunder:

  • Fedme
  • Eksponering for visse gifte eller kemikalier
  • Sprøjtemisbrug
  • Hyppig usikker sex eller flere partnere
  • At få en tatovering eller piercing
  • Eksponering for andres blod eller kropsvæsker

Hvordan man behandler leversygdom

Ser man på de udløsende faktorer for leversygdom, er der flere leversygdomme, der er forårsaget af en usund livsstil. De behandlingstrin, der kan tages, er således livsstilsændringer, såsom at tabe sig og holde op med at drikke alkohol. Nogle andre leversygdomme skal dog behandles med medicin, kirurgi eller endda en levertransplantation. Det vigtigste er at tage behandling, så den leversygdom, som den syge oplever, ikke udvikler sig til skrumpelever, som kan være livstruende.

Naturlig behandling af leversmerter

Ud over at ændre livsstil, menes naturlægemidler også at være i stand til at overvinde leversygdomme. Selvom der ikke er mange undersøgelser om dette emne, bliver kliniske beviser for effektiviteten af ​​naturlægemidler, der kan helbrede sygdomme, langsomt afsløret. Adskillige naturlige planter i Indonesien, såsom temulawak, gurkemeje og ingefær, har vist sig at være effektive til behandling af forskellige sygdomme, herunder lever- og nyresygdomme.

Det er dog ikke alle former for leversygdom, der kan behandles med naturlægemidler. Curcuma xanthorrhiza eller temulawak har længe været kendt for sine fordele for leverens sundhed. Til behandling af hepatitis forårsaget af vira giver temulawak dog kun en beskyttende virkning. Alligevel anbefales folk med hepatitis stadig at indtage ingefær regelmæssigt, fordi curcuminforbindelserne i rødderne af denne rhizom kan hjælpe med at bremse eller endda stoppe processen med at udvikle hepatitis.

Derudover er effekten af ​​urtemedicin heller ikke så hurtig som kemisk medicin, så læger giver normalt kun urtemedicin som et supplement, der kan indtages to timer efter kemisk medicin. Fordi der ikke er mange naturlægemidler, der er blevet klinisk testet, er udbuddet af plantelægemidler stadig begrænset. Læger vil normalt kun ordinere medicin, herunder naturlægemidler, hvis disse lægemidler er blevet klinisk testet for patienter.

Så du rådes til at tale med din læge først, før du beslutter dig for at tage visse medicinske lægemidler eller naturlægemidler. Du kan også købe forskellige slags kvalitetsmedicin, som du har brug for gennem applikationen . Metoden er meget nem, bare bestil gennem Apotek Antar-funktionen og din ordre vil blive sendt inden for en time. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.

Læs også:

  • Ofte ubevidst er disse symptomer på hepatitis A, du skal kende
  • Dette er faren for en fedtlever alias fedtlever
  • Kom nu, find ud af interessante fakta om et hjerte, der arbejder 24 timer uafbrudt