Anbefalet dosis af motion for at forblive sund

Jakarta – Sport er den bedste måde at opretholde en sund krop på. Ikke kun det, menes denne fysiske aktivitet at hjælpe med at tabe sig. Desværre er det ikke få mennesker, der misforstår og ender med at træne langt ud over deres kropskapacitet.

Faktisk, ikke meget anderledes end at tage medicin, motion har også en dosis eller dosis for at forblive sikker og give tilfredsstillende resultater. Så hvad er den rigtige dosis træning, og det anbefales at gøre det?

Den rigtige dosis motion for en sund krop

Citeret fra siden Mayo ClinicDepartment of Health and Human Services anbefaler at få mindst 150 minutters moderat aerob aktivitet eller 75 minutters kraftig aerob aktivitet om ugen. I mellemtiden anbefales styrketræning for alle muskelgrupper at udføres mindst to gange om ugen.

Læs også: 5 grunde til, at træning kan forbedre skønheden

Moderat aerob træning omfatter rask gang eller svømning, mens kraftig aerob træning inkluderer løb eller aerob træning i sig selv. Så kan styrketræning være som at ro, gå op og ned af trapper eller klatring for dem, der virkelig kan lide det.

Træn i det mindste 30 minutter hver dag, hvis du vil have en sund krop. Men hvis du har andre mål, såsom at tabe dig eller opretholde en ideel kropsvægt, har du brug for mere motion. Faktisk kan du få flere fordele af træning, hvis du gør det i 300 minutter på en uge.

Alligevel kan det stadig ikke tvinges, hva! Årsagen er, at træningsdosis for hver person er forskellig, afhængigt af den enkelte krops helbredstilstand. Måden at få den rigtige dosis og fordele kan opnås, kan du direkte spørge lægen gennem ansøgningen .

Når som helst og hvor som helst, er ekspertlæger klar til at hjælpe med at give den bedste løsning til hvert af dine helbredsproblemer, og endda gøre det nemmere for dig, hvis du ønsker at tage til det nærmeste hospital.

Læs også: Det er, hvad der sker, når kroppen mangler motion

  • Normal vægt

Center for Sygdomsbekæmpelse og Forebyggelse anbefaler at blive ved med at træne, selvom du har normalvægt. Men selvfølgelig er der forskelle i intensiteten og varigheden af ​​træning i hver tilstand. Personer med normal vægt bør træne mindst 30 minutter om dagen for at holde kroppen sund og i form.

  • Oprethold vægten

Derefter, for at bevare din vægt, kan du holde dig til en dosis på 150 minutter om ugen for moderat træning og 75 minutter om ugen for kraftig træning.

Men igen, denne varighed er forskellig for hver person, fordi de skal have forskellig vægt. Det er vigtigt at spørge lægen, så du gør det på den rigtige måde og niveau.

  • Tabe sig

ifølge American College of Sports Medicine (ACSM), bør du træne i 150 til 250 minutter om ugen for at tabe dig, divideret med 40 minutter hver dag. Jo mere tid du bruger på at træne, jo bedre resultater.

Læs også: Nemme måder at krympe maven ved at gå

Selvom du skal tabe dig, betyder det ikke, at du må dyrke overdreven motion. Årsagen er, at overdreven træning faktisk kan få kroppen til at opleve træthed, muskel- og ledskader, til hormonelle og knoglelidelser. Så det er vigtigt at være opmærksom på den rigtige "dosis" af træning, så kroppen undgår uønskede ting.

Reference:
Mayo Clinic. Tilgået 2020. Hvor meget bør de gennemsnitlige voksne motionere hver dag?
Meget veltilpas. Tilgået 2020. Hvor længe skal jeg træne for at tabe mig?
Center for Sygdomsbekæmpelse og Forebyggelse. Tilgået 2020. Fysisk aktivitet for en sundhedsvægt.