Her er 6 acne-forebyggende hudpleje til teenagere

, Jakarta – Acne er et af de besværlige problemer for dem af jer, der er begyndt at komme i teenageårene. På dette tidspunkt af puberteten vil androgenhormonet i din krop stige. Dette hormon får talgkirtlerne til at udskille overskydende olie. Det er derfor dit ansigt har en tendens til at være fedtet, så det er nemt at bryde ud. Vil du ikke have, at din ansigtsskønhed bliver reduceret på grund af stædig acne? Derfor skal du rense dit ansigt regelmæssigt og bruge nogle produkter hudpleje Følgende er effektive til at udstøde og forhindre acne i at komme igen.

For de af jer, der stadig er teenagere, anbefales det kraftigt at vælge skønhedsplejeprodukter eller skønhedsbehandlinger til ansigtshud, der er specielt til teenagere. Som regel, hudpleje især for teenagere har formlen tilpasset sig teenagernes hud og ingredienserne er ikke for tunge. Vælg derudover også et produkt, der passer til det hudproblem, du oplever. I dette tilfælde, problemet med acne.

1. Ansigtsvask

En af nøglerne til at få et bumsfrit ansigt er at holde din hud ren hver dag. Så, ansigtsvask eller ansigtsrensesæbe er et produkt, som du skal have. Vælg helst ansigtsvask der passer til din hudtype. Få for vane at rense dit ansigt efter at være vågnet, kommet hjem fra skole og inden du går i seng, så snavs, sved og olie, der sidder fast i dit ansigt, kan fjernes. Som et resultat forbliver dit ansigt rent, friskt og fri for akne og hudorme, så du får en meget god ansigtshudskønhed.

2. Micellært vand

Udover ansigtsvask , micellært vand som en skønhedsbehandling er også et vigtigt produkt, som du skal forberede hvor som helst. Dette produkt er ikke kun nyttigt til at rense ansigtet for snavs, men også i stand til at fjerne makeup . Så du kan fjerne makeup i ansigtet først ved at bruge micellært vand , før du renser ansigtet vha ansigtsvask . Du kan også rense dit ansigt med micellært vand midt i dine aktiviteter i skolen, når du føler, at dit ansigt er snavset og fedtet. Sådan bruges ansigtsvask Dette er også ret praktisk og skal ikke skylles igen med vand.

3. Toner

Efter at have vasket dit ansigt med ansigtsrensesæbe, fortsæt med at bruge toner så ansigtet er helt rent for snavs. De af jer, der ofte er plettede, skal have på toner som indeholder C-vitamin, fordi det er nyttigt til at rense porer fra hudorme og reducere inflammation. Undgå at bruge toner som indeholder alkohol og overdreven parfume ja.

4. Fugtighedscreme

Fugtighedscreme eller essentiel fugtighedscreme til alle i alle aldre, inklusive teenagere. Udover at holde huden fugtet, fugtighedscreme Det tjener også som næringsindtag til din hud. Så glem ikke at bruge fugtighedscreme hver gang du går udenfor. Brug fugtighedscreme Den skal også tilpasses din hudtype.

5. Essens

Fordi teenagebørns ansigtshud normalt stadig er blød og glat, anbefales det i stedet for at bruge serum essens i din daglige skønhedshudpleje. Essens Det er let og har en lavere koncentration end serum. Der findes også forskellige typer essens, nogle er i form af gel eller creme, og nogle er flydende. Du kan bruge essens efter at have på toner .

6. Solcreme

Endnu et produkt hudpleje hvad du ikke kan gå glip af for dig at bruge er solcreme . Inden du går ud af huset, så glem ikke altid at ansøge solcreme først. Dette er vigtigt for at forhindre dannelsen af ​​mørke pletter på huden på grund af UV-stråler. Vælge solcreme med SPF 30 og påfør igen hver 2. time.

Du kan også købe forskellige ansigtsplejeprodukter, du har brug for, hos du ved. Så du behøver ikke at være træt af at forlade huset, bare bliv bestille Brug blot Apotek Deliver-funktionen, og din ordre vil blive leveret inden for en time. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.

Læs også:

  • 8 Korrekt rækkefølge af brug af hudpleje
  • 10 trin til koreanske kvinders hudpleje
  • Er der den rigtige alder til at bruge makeup?