5 Sportsbevægelser ved hjælp af vægtstænger

, Jakarta – Sammenlignet med at træne uden udstyr er træning med vægtstang meget mere effektivt til at opbygge muskler. For dig, der ønsker at opbygge dine armmuskler, så de ikke hænger, kan det at øve sig i at bruge en vægtstang give dig optimale resultater. Derudover kan motion med vægtstænger udføres overalt. Behøver ikke at være på plads fitnesscenter , kan du også give et par vægtstænger derhjemme til at øve på egen hånd. Følgende træningsbevægelser kan du lave ved hjælp af en vægtstang.

1. Triceps forlængelse

Denne bevægelse er nyttig til at opbygge styrken af ​​dine skulder- og tricepsmuskler. Måde at gøre triceps forlængelse ret nemt. Først og fremmest skal du sidde i en stol og holde din krop lige. Hold derefter en vægtstang med begge hænder og løft vægtstangen over dit hoved, indtil den er direkte bag dit hoved med bøjede albuer. Løft vægtstangen over dit hoved ved at styrke dine arme, og sæt den derefter tilbage til positionen bag dit hoved. Gentag denne bevægelse 12 til 15 gange. Læs også: Gør denne bevægelse for at krympe arme

2.Barbell Lateral og Front Raise

Denne bevægelse er også nyttig til at styrke skulder- og armmusklerne. Start med at stå lige med fødderne i skulderbreddes afstand og hold en vægtstang i hver hånd. Løft derefter langsomt dine arme ud til siderne af din krop til skulderhøjde, og sænk derefter dine arme tilbage til udgangspositionen. Denne bevægelse kaldes en lateral løft.

Efter at have foretaget et træk lateral hævning , fortsæt med at udføre bevægelsen forhøjning . Kropsstilling er stadig den samme som lateral hævning , men løft begge hænder, mens du holder vægtstangen fremad, indtil den er i skulderhøjde, og sænk den derefter tilbage til udgangspositionen. Lav denne øvelse i to sæt, hvert sæt 15 gange.

3. Skulderpres

Hvis du allerede har udført bevægelsen med at løfte vægtstangen til siden og frem, så fortsæt nu med at løfte vægtstangen op. Denne bevægelse kaldes skulderpres hvilket gøres ved at løfte begge hænder, der holder vægtstangen først over skuldrene, og derefter løftes igen op til toppen af ​​hovedet. Denne øvelse er ikke kun effektiv til træning af skuldermusklerne, men er også god til tricepsøvelser. Læs også: Ønsker du tonede muskler, her er enkle tips

4.Opretstående række

Næste træk er opretstående række . Ligesom bevægelse skulderpres , opretstående række Det er også nyttigt til træning af skuldermusklerne. Imidlertid, opretstående række Det er også nyttigt til træning af rygmusklerne. Måden at gøre dette på er først at placere begge hænder, som hver holder vægtstangen foran lårene, og derefter løfte vægtstangen op til forsiden af ​​skuldrene, indtil begge arme er bøjet til siden. Gentag denne bevægelse 15-20 gange.

5. Liggende flue

Denne bevægelse kræver en bænk fitness fordi liggende flue udføres i liggende stilling på en flad bænk. Først og fremmest skal du lægge dig på en flad bænk med begge fødder på gulvet (eller du kan også ligge på en måtte med begge ben bøjet op), og begge hænder holder en vægtstang placeret foran brystet. Skub derefter vægtstangen op, og åbn derefter dine arme til siderne. Denne øvelse er forskellig fra håndvægt bænkpres fordi det ikke involverer triceps, så øvelsen fokuserer kun på brystmusklerne.

Læs også: 6 Træningsudstyr til hjemmetræning

Held og lykke med at prøve de fem bevægelser ovenfor derhjemme, ja! Hvis du har helbredsproblemer, skal du bare spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Du kan spørge din læge om sundhedsråd og lægemiddelanbefalinger igennem Video/taleopkald og Snak . Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!