Hvor gamle kan børn tage ormekur?

, Jakarta - Børn er normalt inficeret med orme, der lever i tarmene. Derfor er det vigtigt for børn at tage ormemedicin. Så i hvilken alder kan børn tage ormekur?

Verdens Sundhedsorganisation anbefaler børn at tage ormemedicin fra 12-23 måneders alderen. Desuden er børn, der bor i områder, hvor regnormeinfektion ofte bliver en epidemi. En af dem skyldes uhygiejniske sanitære forhold. Mere information om forbrug af ormemidler til børn kan læses her!

Læs også: 4 myter og fakta relateret til ormesygdomme

Ormekur taget to gange om året

Orme er et meget almindeligt og normalt problem hos børn, selv voksne. Orme er overalt og forurener offentlige steder, såsom skoler og legepladser.

Fra 2-års alderen bør børn og voksne ormekures hver 6. måned. Familier anbefales at tage ormekur regelmæssigt mindst to gange om året.

Konsekvenserne af ikke at tage ormemedicin resulterer ofte i mavesmerter, opkastning og en ubehagelig fornemmelse i maveområdet. Gentagne behandlinger er påkrævet to gange om året, da kun de voksne orme bliver dræbt ved ormekur, mens æggene forbliver i fordøjelsessystemet.

Hvis en familie har kæledyr, såsom hunde eller katte, skal de også have ormekur. Overførsel af orme kan også forekomme fra kæledyr til mennesker. Ormekur regelmæssigt hos katte og hunde bør foretages med intervaller på 3-6 måneder.

Hvorfor er det vigtigt at slippe af med orme hos børn?

Et godt helbred hos børn vil forbedre børns livskvalitet. Børn med orme vil føle sig utilpas, inaktive og ude af stand til at nyde deres daglige liv som børn generelt.

Ved at udrydde orme hos børn kan forældre reducere spredningen af ​​ormeangreb i familien. Ormekur kan nemt købes uden recept. Brug en bredspektret anthelmintisk medicin (ormedræber), som ikke kun behandler, men også forhindrer geninfektion af parasitten.

Mere information om reglerne for indtagelse af ormemiddel til børn, og hvorfor det er vigtigt for børn at tage ormemiddel, kan fås til lægen gennem ansøgningen ! Kom nu, Hent applikationen lige nu.

Læs også: Her er 10 symptomer på ascariasis

Jord-overførte helminth-infektioner er en af ​​de mest almindelige infektioner og er forårsaget af en gruppe af helminth-parasitter, herunder rundorme, piskeorme og hageorme.

Børn eller familier, der lever med dårlige sanitære forhold og en svag økonomi, er tilbøjelige til at få ormeinfektioner. Ikke kun forårsager fordøjelsesforstyrrelser, ormeinfektioner kan også forstyrre ernæringsmæssige sundhedsmæssige forhold, hvilket forårsager:

1. Indre blødninger, der kan føre til jerntab og anæmi.

2. Tarmbetændelse og obstruktion.

3. Diarré.

4. Nedsat ernæringsindtag, fordøjelse og absorption.

Sundhedseksperter er enige om, at forebyggende foranstaltninger ved at tage ormemidler er den rigtige måde at forhindre helminthinfektioner, der overføres gennem jord og andre urene sanitære forhold.

Læs også: Mødre bør vide, disse er symptomer på rundorminfektion hos børn

Indtagelse af ormemidler kan også forhindre komplikationer til mere alvorlige helbredsproblemer, der udløses af orme. Hvis forældre ved et uheld giver deres børn en for stor dosis ormekur, er denne tilstand faktisk ikke farlig.

Ormemidler har sjældent bivirkninger, hvis muligt kan barnet opleve mavesmerter, diarré eller luft i maven (vind). For at finde ud af mere bestemte regler for at tage ormemedicin, bør du kontakte en læge direkte, ja!

Reference:
Verdens Sundhedsorganisation. Tilgået i 2021. Ormekur hos børn.
chip. Tilgået 2021. Derfor er det vigtigt at ormekur dine børn.
Medicin til børn. Tilgået 2021. Mebendazol til ormeinfektioner.