Kan ikke overophedes, V BTS får kolinerg nældefeber

Jakarta – Hvem kender ikke BTS? Boyband fra Sydkorea, hans navn er allerede verdensomspændende, og ikke få af hans fans er fra Indonesien. For noget tid siden talte man om, at en af ​​BTS-personalet, nemlig V, havde en sygdom, der hedder c holinerg urticaria. Kim Taehyung eller bedre kendt som V BTS meddelte, at han havde sygdommen, som fik hans krop til at klø, når den var varm.

Læs også: For at være mere optimal er dette den korrekte måde at bære en ansigtsmaske på

Lær Cholinergic Urticaria at kende

Selvfølgelig er BTS-fans, der normalt kaldes ARMY'er, bekymrede over de forhold, som deres idoler oplever. Så hvad pokker holinerg urticaria at? C holinerg urticaria er en type hudsygdom karakteriseret ved kløe og rødme af huden, indtil der opstår udslæt. Symptomer på denne tilstand udløses af øget kropstemperatur, enten på grund af feber eller høje miljøtemperaturer, følelsesmæssig stress og svedtendens.

Udslættet opstår normalt inden for seks minutter efter, at det begynder at føles varmt. Derefter forværres symptomerne i løbet af de næste 12 til 25 minutter. Udslættet vises ofte på brystet og halsen først. Derefter kan udslættet spredes til andre områder af kroppen. Ud over at påvirke huden, symptomer kolinerg nældefeber kan også udvikle sig til mavesmerter, kvalme, opkastning, diarré, til hypersalivation eller øget spytproduktion.

I sjældne tilfælde, c holinerg urticaria kan udvikle sig til anafylaksi forårsaget af overdreven træning eller overaktivitet. Anafylaksi er en livstruende tilstand og kræver øjeblikkelig lægehjælp. Hvis c holinerg urticaria ledsaget af symptomer, såsom vejrtrækningsbesvær, hvæsende vejrtrækning og hovedpine, bør du straks søge lægehjælp.

Hvordan behandler man kolinerg nældefeber?

Sygdom kolinerg nældefeber gør åbenbart V BTS svært. Fordi som personale boyband han er forpligtet til at synge, mens han danser, hvilket kan udløse en stigning i kropstemperatur og sved. Faktisk kan denne sygdom gå over af sig selv uden at give langtidsvirkninger. Den syge kan dog have svært ved at udføre visse aktiviteter, især aktiviteter, der udløser en stigning i kropstemperaturen og svedtendens.

Læs også: 5 sikre tips til eksfoliering af ansigtshud

Behandlingsmuligheder c holinerg urticaria kan variere alt efter den syges individuelle behov. Hvis de opnåede symptomer stadig er relativt milde, så er behandlingen nok til at gøre livsstilsændringer så enkle som muligt. For personer, der skal udføre fysisk aktivitet, såsom V BTS, kan det dog være nødvendigt med medicin. Følgende er tips til håndtering af c. forhold holinerg urticaria :

1. Undgå udløsere

Fordi det let udløses af varme temperaturer, håndtering c holinerg urticaria , nemlig ved at undgå udløseren. En person, der ikke er forpligtet til at træne med høj intensitet eller lave anstrengende fysisk aktivitet, så bør du undgå disse situationer. I tilfælde af V BTS vil lægen sandsynligvis fortælle dig den bedste måde at håndtere sin tilstand på. Behandlingen kan omfatte begrænsning af træning udendørs eller i varmt vejr og undgåelse af iblødsætning i varmt vand i lange perioder.

2. Medicin

Medicin, der kan ordineres til behandling af c holinerg urticaria, For eksempel antihistaminer. Antihistaminer, der gives, kan være H1-antagonister, såsom hydroxyzin eller terfenadin, eller H2-antagonister, såsom cimetidin eller ranitidin. På grund af årsagen kolinerg utricaria forbundet med produktionen og aktiviteten af ​​mastceller og histaminproducerende celler udløst af øget kropstemperatur eller svedtendens, er de lægemidler, der kan gives for at reducere symptomerne på denne sygdom, antihistaminer og lægemidler til mastcellestabilisering. Din læge kan også ordinere medicin til at kontrollere mastceller eller mastcellestabilisatorer, såsom methanthelinbromid eller montelukast.

Kan kolinerg nældefeber forebygges?

Det vigtigste forebyggende trin er at undgå anstrengende aktiviteter, der udløser c holinerg urticaria komme til syne. Der er dog andre råd, der kan gøres, hvis huden allerede føles varm og kløende. Her er tipsene:

  • Koldt brusebad;

  • koldt vand komprimere;

  • Stående foran en ventilator eller klimaanlæg;

  • Bær løst tøj;

  • Hold dit hjem og soveværelse køligt eller moderat køligt; og

  • Hvis kløe er forårsaget af stress, så prøv at håndtere stress og undgå ting, der kan udløse stress.

Læs også: Dette er, hvad sunde kvinder gør hver dag

Har du hudproblemer? Bare tal med en hudlæge at kende behandlingen. Klik Tal med en læge hvad der er i appen at kontakte lægen når som helst og hvor som helst via Snak , og Stemme/videoopkald . Kom nu, skynd dig Hent Ansøgning i App Store eller Google Play!