Prøv at spise rent, disse er 5 fødevarer, du skal prøve

, Jakarta - Spis rent ikke kun et spørgsmål om kost, men hvordan du vælger den type sund mad, du skal spise hver dag. Grøntsager, frugt, fuldkorn og sunde fedtstoffer er de typer fødevarer, du skal vælge og undgå at indtage forarbejdede fødevarer. Formålet med spise rent ikke kun få en sund krop, men en sund sjæl.

tilhængere spise rent tro på konceptet du er hvad du spiser . Sund mad gavner ikke kun en sund krop, men også en bedre livskvalitet. Til jer der har lyst til at prøve spise rent , her er tips ren spisning som er let for dig at efterligne!

  1. Spis 5-6 gange om dagen

Lyder det sjovt? Konceptet med at spise 5-6 gange betyder tre store måltider, mens resten er små mellemmåltider. Magert protein, frugt, grøntsager og en lille mængde kulhydrater for at holde kroppen energisk og forbrænde kalorier effektivt.

  1. Valg af økologiske fødevareingredienser

Økologiske fødevareingredienser indeholder få kemikalier, så du ved at spise økologiske fødevarer kan minimere eksponeringen for kemikalier i kroppen. Frisk, holdbar og har ingen negativ indvirkning på det omgivende miljø.

  1. Drik to liter vand om dagen

Drikkevand inkluderer drikkepenge ren spisning det skal gøres. Undgå at drikke sodavand, reducer kaffe, te og drikkevarer med smag.

  1. Spise frisk mad

Væn dig til at spise frisk mad, uanset om det er grøntsager eller fisk. I frisk tilstand vil du få flere ekstra ernæringsmæssige og vitaminfordele.

  1. Næringsstoffer ikke kalorier

Stop med at tænke på vigtigheden af ​​kalorier, der kommer ind i kroppen, men vægten er erstattet med næringsindholdet i hver fødevare.

  1. Måltidsportion

Spis ikke for meget, spis heller ikke for lidt. Vær opmærksom på portionen af ​​mad for at få det rigtige ernæringsbehov til kroppen.

Har du spørgsmål om den ideelle daglige madportion og ernæring? Kan drøftes direkte med lægerne kl . Nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .

For at du ikke bliver forvirret, her er 5 fødevarer, som du skal prøve for dem af jer, der gennemgår ren spisning , det er:

  1. Røde ris

Ud over at give energi er brune ris rig på næringsstoffer, så det anbefales til dig, der er ren spisning eller diæter. Nogle af fordelene er, at det indeholder naturlige olier, fibre, vitamin B1, B6 og vitamin A. Proteinet i brune ris er også højere end hvide ris.

  1. Juice

At starte dagen med juice er tips ren spisning som du ikke kan anvende. Udover at være sund og rig på fibre, er det at drikke ren frugtjuice hver morgen en god start for fordøjelsen, kroppens immunitet og maksimal optagelse af næringsstoffer, før du indtager andre fødevarer. (Læs også Pas på, at frugter også kan gøre dig tyk)

  1. Hvedebrød

Hvedebrød er den type brød, der anbefales til dig, der ansøger ren spisning . Sundere, lavere i kalorier og rig på fibre. Det smager også mere fibrøst end almindeligt melbrød.

  1. Bagt tofu

Et af rådene ren spisning En anden er at minimere brugen af ​​olie og langtidsforarbejdede fødevarer. En af de andre typer fødevarer, der kan komme ind på listen over fødevarer, der opfylder kriterierne ren spisning er ved. Du kan grille dem eller stege dem med lidt sesamolie. Glem ikke at tilføje knust hvidløg for en mere krydret smag.

  1. Edamame

Edamame bønner indeholder aminosyrer, fibre, kulhydrater, vitamin K, vitamin E, vitamin B, vitamin C og kan beskytte hjertet og er gode til at forbedre hukommelsen. Edamame-nødder kan bruges som eftermiddagssnack eller som erstatning for morgenmad.