Er engangsbleer sikre for nyfødte?

Jakarta - For nybagte mødre er det bestemt ikke en nem sag at tage sig af babyen. Der skal være mange ting, der lyder nyt, såsom hvordan man holder, hvornår man skal amme, hvordan man bader, til brug af brugsklare bleer. Ikke få mødre, der beslutter sig for at tage færdigsyede bleer på nyfødt .

Faktisk vil brugsklare bleer være mere effektive og spare tid for mødre, for hver gang din lille tisser eller gør afføring, behøver mødre ikke at besvære at rense og vaske deres bleer. Især når moderen rejser, vil det helt sikkert være mere rentabelt at bruge færdige bleer.

Det viser sig, at brugen af ​​brugsklare bleer på nyfødt aldrig anbefalet af børnelæger. Mødre bør undgå at bruge klar-til-brug bleer, indtil barnet er mere end seks måneder gammelt. Ikke uden grund er stofbleer angiveligt lavet af materialer, der er mere venlige for børns hud end brugsklare bleer. Det absorberer også bedre i stofbleer.

Derudover kan brugen af ​​brugsklare bleer til nyfødte få babyen til at være modtagelig for følgende helbredsproblemer:

1. Bleudslæt

Brug af brugsklare bleer på nyfødt På lang sigt er din babys hud tilbøjelig til bleudslæt. Nogle gange efterfølges udseendet af dette udslæt af blærer og vil svie, når det berøres eller gnides mod en klud. Helt sikkert vil barnet være meget ubehageligt.

Læs også: Forvirret over at vælge den bedste, er dette den rigtige måde at vælge babybleer på

2. Fremkomsten af ​​svampeinfektioner

Brugen af ​​brugsklare bleer til nyfødte risikerer også at give svampeinfektioner, især i lysken og balderne. Denne infektion opstår, fordi barnets hud bliver fugtig, hvis bleen bruges for længe og ikke skiftes.

3. Forekomsten af ​​allergier

Babys hud er meget følsom, især for nyfødte. Forkert pleje, brug af det forkerte produkt, indtil brug af klar-til-brug bleer kan få barnet til at opleve allergi. Hvis dette sker for barnet, skal du straks stoppe med at bruge bleen.

4. Urinvejsinfektion

Hovedfunktionen af ​​brugsklare bleer er at rumme din lilles urin, og dette er midlertidigt. Årsagen er, at ikke få mødre faktisk lader deres baby have brugsklare ble på i lang tid, selvom det ikke er godt for deres hud. Urin i brugsklare bleer indeholder mange bakterier. Hvis bleer ikke skiftes ofte, kan bakterier spredes meget let og øge risikoen for urinvejsinfektioner.

Tips til at bære engangsbleer til nyfødte

Selvom det ikke anbefales, brug af engangsbleer nyfødt stadig fundet. Følg i stedet disse tips, når moderen vil bruge engangsbleer til baby:

- Juster størrelsen på bleen for at undgå lækage, fordi størrelsen er for stor.

- Skift ble så ofte som muligt for at undgå hudproblemer for din lille.

- Vælg en brugsklar ble, der er specielt til nyfødte, og sørg for, at bleen ikke har en bestemt farve og er fri for blegemiddel.

- Lad huden på barnets underkrop tørre, inden moderen tager en ny ble på.

Læs også: Ingen grund til at blive forvirret, disse er nemme trin til at skifte babybleer

Nå, nu ved mor, om det er okay at bruge engangsbleer til nyfødt . For at undgå noget, du ikke ønsker, skal du sørge for at spørge din læge først, hvis du vil lægge en klar-til-brug ble på din baby. Mor kan Hent Ansøgning og vælg Spørg en læge-tjeneste. Alle børnelæger i vil hjælpe mor når som helst og hvor som helst.