Placering af intime forhold under graviditet ifølge trimester

Jakarta - Graviditet ændrer mange ting. Ud over moderens fysiske tilstand påvirker graviditeten også det intime forhold mellem mand og kone. Hormonelle ændringer, kvalme, opkastning, smerter i brysterne og en mindre følsom Miss V er nogle eksempler på ændringer under graviditeten.

Efterhånden som graviditeten skrider frem, kan mødre opleve rygsmerter og vægtøgning. Uundgåeligt kan disse ting påvirke seksuel ophidselse og komfort under samleje. Derfor har gravide brug for at kende samlejets position under graviditeten, som er behagelig og passende.

  • Første trimester

Første trimester starter fra 0-13 ugers graviditet. I dette trimester vil tilstanden af ​​moderens hormoner opleve drastiske ændringer, der kan reducere den seksuelle lyst. Især hvis moderen oplever kvalme, opkastning, træthed og brystsmerter. Den sikre sexstilling under graviditeten i dette trimester er missionær, kvinde på toppen , doggy stil , over for hinanden, gør på en stol, op til position ske .

Så længe det er inden for rimelige grænser, er det sikkert at have sex. For i dette trimester er fosteret sikkert beskyttet i fostervandet og muskelslimhinden i livmoderen. Men at have sex i dette trimester bør udskydes, hvis moderen oplever:

  • Der var en historie med for tidlig fødsel i en tidligere graviditet.
  • Placenta abnormiteter, såsom placenta, der dækker livmoderhalsen.
  • Blødning hos Miss V.
  • Lækker vand.
  • Livmoderen åbner sig for tidligt.
  • Andet trimester

Andet trimester begynder ved 13-27 ugers graviditet. Normalt er symptomerne på kvalme og opkastning aftaget meget, moderens appetit er steget, vægten er steget, den seksuelle ophidselse er normaliseret, og skeden og klitoris er blevet mere følsomme. Derudover vil gravide kvinder i dette trimester også opleve halsbrand til benkramper.

I dette trimester er den position af samleje under graviditeten, der er ganske behagelig doggy stil , ske , og kvinde på toppen . Missionærstillingen eller moderen, der ligger nøgen, bør ikke udføres for at undgå overdreven smerte og sammentrækninger. Dette skyldes, at denne stilling kan øge trykket på livmoderen og påvirke blodgennemstrømningen til moderkagen, hvilket får barnet til at blive berøvet ilt.

  • Tredje trimester

I tredje trimester tager moderen på i vægt og er tilbøjelig til at få rygsmerter. Derfor kan mødre vælge en stilling til at have sex med penetration, der ikke er for dyb. Den stilling, der stadig er sikker at gøre, er at stå over for hinanden og ske . For at reducere rygsmerter og pres på livmoderen under sex, kan mødre lægge en pude på bagsiden af ​​kroppen. Undgå også at blæse Miss V under sex. Dette skyldes, at denne aktivitet kan forårsage blokering af blodkar på grund af luft, der trænger ind i blodkarrene.

Når du har sex, er det vigtigste at kommunikere det med din partner. Dette gøres af hensyn til mandens og konens komfort, såvel som for fosterets sikkerhed i livmoderen.

Har du stadig spørgsmål om samleje under graviditeten, så brug appen lige. Fordi gennem ansøgningen mor kan spørge lægen når som helst og hvor som helst via Chat, tale/videoopkald. Så kom nu Hent Ansøgning nu også i App Store og Google Play.