Grunde til, at ost er godt for dem, der er på diæt

, Jakarta - Det er ingen hemmelighed, at ost har mange sundhedsmæssige fordele, også for dig, der er på diæt. Mejeriprodukter kan faktisk tabe sig betydeligt.

Årsagen er, at ost er rig på calcium. Ost giver også en længere fuld effekt, fordi dens komplekse sammensætning gør ost svær at fordøje. Procentdelen af ​​mættet fedt er også lavere, så det er godt for hjertet.

Derudover kan det at spise ost også regulere humør , øge energien og regulere blodsukkerniveauet for at forblive i normale tal. Ifølge flere undersøgelser kan indtagelse af mejeriprodukter kombineret med den rigtige kost faktisk kontrollere vægten bedre. Læs også: Disse 6 fordele ved aubergine til sundhed

At spise ost øger ikke kolesterolet og kan føre til betydeligt vægttab. Folk, der spiser mere mejeriprodukter, har også en tendens til at have et lavere kropsmasseindeks. Faktisk er det ikke løsningen på den rigtige diæt at lave ost den eneste måde at tabe sig på.

At tabe sig aka anvendelsen af ​​en ægte diæt afhænger også af sundheden for kroppens stofskifte og overordnede spisemønstre. Selvfølgelig er de rigtige implementeringstips til en vellykket kost med ost placeringen af ​​ost i din mad. For eksempel sådan her:

  1. Udskiftning af smør med ost til toast

I stedet for at bruge smør er ost en meget bedre erstatning for din toast. Grunden til, at ost indeholder meget mindre fedt end smør. Fra fremstillingsprocessen er det tydeligt, at ost fremstilles ved at koagulere mælk eller gære, mens smør er lavet af fedt, der kommer ud af mælk.

  1. Udskiftning af mayonnaise med ost

En skefuld mayonnaise indeholder 94 kalorier og 10 gram fedt. Meget anderledes end en skefuld ost, som kun indeholder 30 kalorier og 2,5 gram fedt. Derfor ville det være meget bedre, hvis du bytter mayonnaisen til et stykke ost til sandwich -dine.

  1. Udskiftning af kartoffelchips med mozzarella

Ifølge forskning fra British Journal of Nutrition , at erstatte kartoffelchips med mozzarella som snack er det rigtige valg. Fordi mozzarella kan give dig effekten af ​​at være mæt i meget længere tid end kartoffelchips. Læs også: Her er 5 fordele ved broccoli, som du skal kende

At spise mad, der er for salt, vil give dig en falsk følelse af mæthed. Tilfreds blev et øjeblik senere sulten igen. Som et resultat kan du spise dobbelt så meget. I modsætning til kartoffelchips er mozzarellaost høj i protein, men lav i fedt. Så indtagelse af mozzarellaost kan give en ægte mæthedseffekt og er godt for helbredet.

  1. Drys ost på salat

Ost kan være toppings lækkert til din salatmenu. Bare sørg for ikke at drysse for meget ost, for alt overskydende vil ikke være godt for helbredet. Du kan anvende flere valg af salater, lige fra grøntsagssalater til frugtsalater.

For at din salat er mere mættende, lækker og ikke tager på i vægt, er det en god idé at overveje salattypen forbindinger som vil blive brugt. Brug forbindinger olivenolie er det mest passende valg. Ud over at give de fordele, der er beskrevet ovenfor, indeholder olivenolie carotenoider, der er gode for kroppen. Fedtsyrerne i olivenolie kan også smelte mavefedt.

Hvis du vil vide mere om årsagerne til, hvorfor ost er godt for dem, der er på diæt, eller andre sundhedsråd, kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .