Undgå 4 fejl ved at bruge denne testpakke

, Jakarta – Det er nu nemmere at tjekke for graviditet med tilstedeværelsen af testpakke . Uden at du behøver at genere at gå til lægen, kan du allerede nu finde ud af, om du er gravid eller ej, ved at bruge dette lille værktøj. Hvordan man bruger det er ret nemt.

Imidlertid, testpakke det kan også vise forkerte resultater, hvis du bruger det på en upassende måde. Resultat resultat testpakke Hvad er der galt, du tror måske, du ikke er gravid, mens du faktisk er det. Så for at dette ikke sker, undgå 4 fejl ved at bruge testpakke følge:

1. Det er for tidligt at teste

Selvom det er ret nemt at bruge det, men det betyder ikke, at du kan bruge det testpakke skødesløst. For nøjagtige resultater bør du bruge dette værktøj på det rigtige tidspunkt.

testpakke kan kun vise positive resultater, når hormonet hCG i en kvindes urin har nået et vist niveau. Problemet er, at hver kvinde, der allerede er gravid, har et andet niveau af hCG i deres urin. Så hvis du vil bruge en testpakke, bør du vente på det rigtige tidspunkt, som er indtil cirka niveauet af hCG i din urin kan påvises af lægen. testpakke .

Men nu dette værktøj testpakke bliver mere sofistikeret. Nogle enheder er mere følsomme og kan registrere hCG-niveauer i urin, syv dage efter, at ægget er befrugtet af en sædcelle (undfangelse). Så vent mindst en uge efter at have haft sex med at bruge denne graviditetstest.

Hvis du tror, ​​du er gravid, men testen kommer negativ tilbage, så fortvivl ikke. Du kan prøve at tage testen igen på et senere tidspunkt. Derfor bør du vente et par dage, indtil hCG-hormonet har ophobet sig i urinen, og derefter bruge det testpakke . Dette værktøj er blevet testet til at have en ret høj nøjagtighed.

Læs også: Sikker! Disse 7 tegn på, at du er positivt gravid

2. For tidligt til at læse testresultater

Mange kvinder venter utålmodigt på resultaterne vist af testpakke , så når den anden linje ikke er dukket op, så antager de straks, at de ikke er gravide. Faktisk er der i brugsanvisningen skrevet, at resultaterne testpakke kommer ud efter et stykke tid.

Imidlertid, testpakke Det kan tage lidt tid at behandle din urin. Så vær tålmodig og vent lidt, cirka 2-5 minutter, før du afslutter testresultaterne. Hvert produkt kan dog tage forskellig tid. Så bedre, læs brugsanvisningen igen omhyggeligt.

3. Venter for længe på testresultater

Alligevel anbefales det heller ikke at vente for længe på testresultaterne. Fordi testpakke det tager et stykke tid at vise resultater, mange kvinder forlader enheden i et stykke tid for at udføre andre aktiviteter. Så kom tilbage igen for at kontrollere resultaterne testpakke uanset hvor længe han havde forladt enheden. Nå, dette kan gøre testpakke viser forkerte resultater.

Normalt vil testresultaterne fremkomme omkring 2-5 minutter efter brug. Efter den tid vil testen stadig fungere og kan ændre det korrekte resultat. Så hvis det er lang tid siden, at testresultaterne udkom, er det bedst ikke at fortsætte med at bruge det testpakke . Du kan gøre testen igen med det nye værktøj.

4. Udfør kun testen én gang

Hvis du mærker tegn på graviditet, såsom sen menstruation, utilpashed og kvalme, men resultaterne testpakke viser negativ, det skader aldrig at teste igen. Du er måske allerede gravid, men pga testpakke ikke har opdaget tilstedeværelsen af ​​hormonet hCG i din urin, vil resultatet være negativt. Derfor skal du lave testen mange gange for at sikre dig, at testresultaterne er korrekte. Mange kvinder får et negativt resultat på den første test, og får derefter et positivt resultat på den anden eller tredje test.

Læs også : Ved, hvordan man bruger testpakken korrekt, så resultaterne er mere nøjagtige

Vil du tjekke graviditet? Købe testpakke hende ind lige. Det er meget nemt, bare bliv bestille Brug blot Apotek Deliver-funktionen, og din ordre ankommer inden for en time. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.