Honningmaske til at slippe af med mørke pletter

Jakarta – Både kvinder og mænd vil selvfølgelig altid gerne se attraktive ud foran det modsatte køn. Indsatsen kan gøres på forskellige måder, fx ved at opretholde ansigtshygiejne. Nå, når vi taler om dette ansigt, er der flere problemer, der ofte bekymrer mange mennesker, nemlig sorte pletter.

sorte pletter ( efelis ) i sig selv er en flade fregner på ansigtshuden, der dannes på grund af en stigning i melanin eller hudens naturlige pigment. Husk, at disse sorte pletter kan forekomme på andre dele af kroppen. For eksempel arme, bryst eller nakke.

For dem af jer, der har hvid hud, føles det som om, at du skal være angst. Fordi disse sorte pletter har tendens til at være nemme at se og nemme at se. Dette hudproblem kan ske for alle, med andre ord uanset alder og køn. Heldigvis, efelis Det er ufarligt og forårsager smerte.

Læs også: 6 effektive måder at overvinde problemet med sorte pletter i ansigtet

Så hvordan slipper du af med disse sorte pletter? Der er mange måder, du kan prøve. Startende med at bruge blegecremer, laserterapi, skrælning, eller kryokirurgi. Der er dog også en enkel måde at håndtere det på, for eksempel ved at bruge en honningmaske. Nå, her er forklaringen.

1. Ren honning

Ren honning er en måde at slippe af med efelis hvilket er nemt at gøre. Det er også nemt at bruge. Vask først dit ansigt med varmt vand, og påfør derefter honning jævnt på hele ansigtets overflade.

Lad derefter honningen sidde i cirka 15 minutter, indtil honningen tørrer. Skyl derefter med rent vand eller koldt vand for at krympe de åbne porer på grund af varmt vand. Tør til sidst dit ansigt med et håndklæde på en skånsom måde. For maksimale resultater, gør denne behandling regelmæssigt hver dag.

Læs også: 4 ansigtsbehandlinger for at slippe af med mørke pletter

2. Honning og æggehvide

Udover ren honning er honning og æggehvider også ret effektive til at fjerne sorte pletter. Fordi proteinindholdet i æggehvider kan hjælpe med at regenerere nye celler. Tricket, tilbered ren honning og æggehvider, bland derefter to spiseskefulde honning og æggehvider og rør, indtil det er jævnt fordelt.

Tidligere skal du vaske dit ansigt med varmt vand. Påfør derefter de to ingredienser langsomt og jævnt i ansigtet. For maksimale resultater, gør denne behandling tre til fire gange om ugen.

3. Honning og lime

Denne frugt er rig på C-vitamin, som er god til at neutralisere bakterier på huden. I mellemtiden kan honning bruges som en naturlig fugtighedscreme. Nå, kombinationen af ​​de to er ret god til ansigtsbehandlinger. Honning og lime kan lysne ansigtet og falme og fjerne sorte pletter.

Hvordan man bruger disse to ingredienser er ret simpelt. Forbered først ren honning og lime, og bland derefter to spiseskefulde honning og en spiseskefuld limesaft. Rør indtil de to ingredienser er jævnt fordelt. Påfør derefter blandingen jævnt på ansigtet med en vatrondel.

Læs også: Fordele ved regelmæssigt at bruge ansigtsmasker

Lad det stå i cirka 15-20 minutter. Skyl derefter med rent vand og tør med et blødt håndklæde. For maksimale resultater skal du udføre denne behandling tre til fire gange om ugen.

Vil du vide mere om ovenstående? Hvorfor kan du spørge lægen direkte gennem ansøgningen . Gennem funktioner Snak og Stemme/videoopkald , kan du chatte med erfarne læger uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent Ansøgning nu i App Store og Google Play!