Stadig en baby, er det bedre at sove med AC eller ventilator?

, Jakarta – Varmt vejr i Jakarta kan virkelig gøre enhver utilpas, inklusive babyer. Din lille vil helt sikkert ikke være i stand til at sove behageligt og vil være meget kræsen, fordi han føler sig kvælende. Derfor beslutter mange forældre at installere aircondition i babyens soveværelse.

Ud over babyens komfort kan installation af et klimaanlæg også forhindre, at han oplever forskellige helbredsproblemer på grund af varme. Men problemet er, hvilket klimaanlæg er bedre for dit lille barn? klimaanlæg (AC) eller blæser? Kom nu, find ud af svaret nedenfor.

De fleste læger er enige om, at installation af et klimaanlæg, enten et klimaanlæg eller en ventilator, til en nyfødt er bedre end at efterlade det i et varmt, luftløst og fugtigt miljø.

Babyer, især nyfødte, har ikke været i stand til at justere deres kropstemperatur så godt som voksne. Dette gør dem modtagelige for sygdomme, der kan opstå fra varm luft, såsom hududslæt, dehydrering eller hedeslag. Nogle eksperter siger også, at et køligt, godt ventileret rum kan hjælpe babyer med at sove komfortabelt og reducere risikoen for SIDS ( Pludselig spædbørnsdødssyndrom ). Men på den anden side kan et rum, der er for koldt, også gøre barnet koldt.

Læs også: Forældre, her er 4 måder at forebygge SIDS hos babyer

Så det er virkelig lige meget, hvilken type klimaanlæg du bruger, om det er et klimaanlæg eller en ventilator. Vær dog først opmærksom på følgende punkter, når du vil installere klimaanlægget, så det ikke er skadeligt for babyens helbred:

1. Oprethold en behagelig rumtemperatur

Indstil klimaanlæggets temperatur så behageligt som muligt for babyen, så det ikke er for koldt eller for varmt. Du kan indstille kølevæsketemperaturen til at være i området 23–26 grader Celsius.

Hvis du bruger klimaanlægget, skal du indstille den tid, det tager at afkøle rummet gennem funktionerne timer . Hvis klimaanlægget ikke har timer , kan mor bruge vækkeuret til at minde om. Hvad angår mødre, der bruger ventilatorer som klimaanlæg, så sørg for ikke at rette ventilatoren direkte mod babyens krop.

Læs også: Sover barnet ikke godt? Kom nu, identificer årsagen

2. Vær også opmærksom på babytøj

Til mødre, der bruger klimaanlæg som klimaanlæg skal du have langt tøj på, der dækker babyens arme og ben, så det ikke bliver koldt. Du skal muligvis også tilføje et let tæppe og lette bomuldsstrømper til at dække hendes fødder for at forhindre, at de bliver kolde.

Hvad angår mødre, der bruger en blæser, fordi blæseren ikke giver en fuldstændig kølende effekt som klimaanlægget, så kan moderen klæde sin lille på med en ærmeløs skjorte med shorts eller en undertrøje med ble. På den måde vil dit lille barn føle sig mere godt tilpas.

3. Periodisk Air Conditioning Service

Det er vigtigt at servicere klimaanlægget eller ventilatoren regelmæssigt for ren og effektiv afkøling.

4. Hold babyens hud fugtet

Klimaanlæg såsom klimaanlæg kan gøre babys hud tør. Derfor skal moderen bade den. Mor kan også søge babyolie i hvert næsebor for at hjælpe med at forhindre næseblod forårsaget af tørre næsepassager. Tal dog med din børnelæge først, før du smører olien på dit barns næsebor.

5. Tag ikke barnet til et varmt sted umiddelbart efter at have forladt det airconditionerede rum

Pludselige ændringer i temperaturen kan gøre barnet sygt. Så det er bedst, først at slukke for klimaanlægget og give ham tid til at vænne sig til udetemperaturen.

Læs også: Brug en blæser, når luften er varm, vær forsigtig med hedeslag

Så det er tips til installation af klimaanlæg til babyer. Hvis din lille er syg, skal du blot bruge appen . Du kan kontakte lægen via Video/taleopkald og Snak at søge sundhedsråd når som helst og hvor som helst uden at skulle forlade huset. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.

Reference:
Baby Center. Tilgået i 2020. Er det sikkert at bruge et klimaanlæg (AC) eller et køler med en nyfødt?