Ændringer i kvinders seksuelle ophidselse under graviditet

, Jakarta - Faktisk er graviditet ikke en hindring for par til at fortsætte med at have sex. Så længe det foregår i den rigtige stilling, vil samlejet ikke skade moderens og fosterets tilstand. Alligevel er der stadig mange gravide kvinder, der er tilbageholdende med at have sex med deres mænd. Ikke på grund af bekymring, men fordi en kvindes seksuelle ophidselse vil stige og falde under graviditeten. Kom nu, find ud af ændringerne i den seksuelle ophidselse af gravide kvinder i hvert semester.

At have sex er nok det sidste, nogle kvinder tænker på, når de er gravide, især for kvinder, der er gravide unge. Årsagen er, at de ændringer, der sker i en kvindes krop, mens hun er gravid, vil få dem til at føle sig utilpas, trætte og endda stressede. Det er dog ikke alle gravide, der oplever et fald i seksuel lyst. Den seksuelle ophidselse af gravide er dog også bestemt af moderens kropstilstand og humør på det tidspunkt.

Første trimester

I løbet af det første trimester indrømmer mange gravide kvinder, at de ikke vil have sex. Dette skyldes, at kvinder, når de er gravide unge, vil opleve ret drastiske hormonelle forandringer, let føle sig trætte og mange andre graviditetsklager, der gør dem utilpas. Ikke igen morgen kvalme som normalt opstår i første trimester vil få gravide til at føle kvalme, selv hele dagen. En anden grund til, at gravide kvinder er tilbageholdende med at elske kan være, at hun oplever brystsmerter, som normalt opstår i første trimester.

Bortset fra fremkomsten af ​​en række ubehagelige tilstande som følge af graviditeten, føler nogle gravide sig også bekymrede for, at samleje kan skade fosteret. Desuden er fosteret i livmoderen stadig i en sårbar og svag tilstand i de tidlige dage af graviditeten. Gravide behøver dog ikke rigtig at bekymre sig, fordi fosteret er beskyttet af stærkt fostervand, så hr. P, der kommer ind under samlejet, ikke når frem til fosteret.

Men tidlig graviditet er en tilpasningsperiode for en kvinde til de ændringer, der sker i hendes krop. Især hvis det er deres første graviditet. Så de fleste kvinder føler sig stadig utilpas ved at have sex i det første trimester.

Andet trimester

Når de går ind i andet trimester, føler gravide sig allerede mere komfortable og meget bedre. Det skyldes, at følelsen af ​​kvalme og træthed, der ofte opstår i første trimester, er aftaget. Fosterets tilstand er også meget stærkere. Faktisk vil gravide kvinder i andet trimester opleve en stigning i seksuel ophidselse. Mere præcist vil en gravid kvindes seksuelle ophidselse øges fra slutningen af ​​første trimester til hele andet trimester.

Denne tilstand er forårsaget af en drastisk stigning i hormonerne progesteron og østrogen. Dette gør gravide kvinder mere passionerede omkring at have sex. Dette hormon øger blodgennemstrømningen til kønsområdet og får dette område til at blive mere følsomt, så den seksuelle ophidselse øges. Stigningen i seksuel ophidselse hos gravide kvinder er præget af forstørrede bryster, en mere følsom Miss V og en stigning i Miss V væske, som gør Miss V mere klar til at modtage penetration. Så drag fordel af virkningen af ​​disse hormonelle ændringer til at have sex med din mand.

I andet trimester vil samleje også føles mere behageligt og tilfredsstillende for gravide kvinder. Faktisk oplever mange kvinder flere orgasmer for første gang under denne graviditet. Gravide kvinder og mænd kan også have sex komfortabelt, fordi moderens mave i andet trimester ikke er for stor.

Tredje trimester

Efterhånden som moderens mave bliver større og når sit højdepunkt i tredje trimester, vil sex blive sværere og mere ubehageligt. Derfor vil gravide igen opleve et fald i seksuel lyst under denne graviditet. For slet ikke at tale om, at gravide lettere vil føle sig trætte på grund af at skulle støtte vægten af ​​sig selv og fosteret. Derudover skal det at have sex i slutningen af ​​trimesteret også være ekstra forsigtigt, hvis du ikke ønsker at udløse veer og få gravide til at føde for tidligt.

Det er nogle ændringer i gravide kvinders seksuelle lyst, som mødre og mænd skal forstå. Hvis du har problemer med dit seksualliv, skal du bare spørge din læge via appen . Vær ikke genert, du kan kontakte lægen via Video/taleopkald og Snak at søge sundhedsråd når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.

Læs også:

  • Sådan overvindes ændringer i seksuel ophidselse af gravide kvinder i andet trimester
  • Dette er det rigtige tidspunkt at have sex, mens du er gravid
  • 4 grunde til nedsat seksuel lyst, når du er gravid som ung