4 fordele ved grøn te til ansigtshuden

, Jakarta – Som en drink, fordelene ved grøn te eller grøn te for sundhed er der ingen grund til at tvivle. Men ved du, grøn te Det viser sig, at det også er en naturlig ingrediens, der er god til ansigtshuden, du ved.

Forskellige gode indhold indeholdt i det såsom antioxidanter, aminosyrer, B-vitaminer, folinsyre, magnesium og kalium er i stand til at give ekstraordinære fordele for sundheden og skønheden i din ansigtshud. Kom nu, se fordelene her grøn te til ansigtshud.

1. Gør ansigtshuden ren og glat

Er du træt af en masse stædig og svær at slippe af med pletter i ansigtet og acne ar? Prøv at forbruge grøn te regelmæssigt. Indholdet i det er i stand til at fjerne acne ar og toksiner i kroppen, samt reducere inflammation og opretholde elasticiteten af ​​din hud.

Selv en undersøgelse udført af Medical College of Georgia, USA i 2003 viste det grøn te kan bruges til at behandle hudsygdomme og fjerne sår på huden.

Udover at drikke grøn te kan bruges som ansigtsmaske. Sådan gør du det ret nemt. Fjern først den grønne te fra posen, tilsæt derefter en teskefuld eller to honning og bland den derefter med citronsaften. Påfør det på dit ansigt, lad det sidde i 10 minutter, og skyl derefter dit ansigt med varmt vand. Udfør denne behandling regelmæssigt mindst én gang hver anden uge for at få en ren, urenhederfri og lyst ansigtshud.

2. Fjern acne

Ikke kun arrene er irriterende, selve akne får også ofte ejeren til at føle sig usikker. Nå, en måde du kan gøre for at slippe af med stædig acne er at bruge grøn te .

Grøn te indeholder antibakterielle stoffer, som er effektive til at forebygge og forhindre fremkomsten af ​​acne-fremkaldende bakterier. Derudover indeholder grøn te også catechinforbindelser, som er nyttige som anti-inflammatoriske ingredienser til at reducere betændelse i acne og dens ar.

(Læs også: 5 enkle måder at forebygge acne på )

3. Overvinde Panda-øjne og hævede øjne

Til dig, der har pandaøjne eller ønsker at slippe af med hævede øjne, kan du bruge hjælp fra g reen te at komme over det. Indholdet af tanniner i grøn te vil hjælpe med at overvinde pandaøjne naturligt. Mens antioxidantstofferne er i stand til at hjælpe med at krympe blodkarrene under den sarte hud omkring øjnene, som er årsagen til hævede øjne.

Tricket, sæt to brugte grønne teposer i køleskabet i 30 minutter, og læg dem derefter over dine lukkede øjne. Lad det virke i 15 minutter, og påfør det derefter igen, indtil de mørke rande eller hævede øjne begynder at forsvinde.

( Læs også: 6 nemme måder at slippe af med pandaøjne )

4. Skab et ungdommeligt ansigt

Hyppig udsættelse for sollys og luftforurening, når du er udendørs, kan få din hud til at ældes for tidligt. Men bare rolig, der er en nem måde at holde dit ansigt ungt på, ved at bruge grøn te . Polyphenolindhold i grøn te i stand til at neutralisere kroppen fra frie radikaler, som er årsagen til rynket hud, fremkomsten af ​​sorte pletter, til mat hud.

Tricket, bland tre spiseskefulde alm yoghurt , en spiseskefuld blade grøn te og lidt gurkemejepulver, smør derefter blandingen på ansigt og hals, og lad derefter stå i 20 minutter.

(Læs også: Gør denne ansigtsbehandling for at forhindre for tidlig aldring )

Når du kender de mange fordele, der kan gives til skønhed, rådes du til at forbruge grøn te eller lav ansigtsbehandlinger med denne type te på regelmæssig basis. Du kan også købe vitamintilskud til hudens skønhed i appen . Det er meget nemt, bare bliv bestille Brug blot Apotek Deliver-funktionen, og din ordre ankommer inden for en time. Kom nu, Hent nu også i App Store og Google Play.