Disse er 4 årsager til akne på kroppen

“Acne er ikke kun et problem, der kan opstå i ansigtet, men også på kroppen. Der er mange ting, der kan forårsage akne på kroppen. Ved at kende alle årsagerne kan du undgå disse problemer, før de opstår."

, Jakarta – Acne, der normalt kun opstår i ansigtet, kan faktisk angribe kroppen, du ved. Du kan opleve det på kroppen, især i brystet, nakken og ryggen.

Du opdager det måske først, når du mærker smerten på grund af friktion på bumsen. Derfor skal du kende nogle af årsagerne til acne for at undgå dem, før de opstår. For at finde ud af flere detaljer, læs følgende anmeldelse!

Læs også: Overvind rygakne på denne måde

Nogle årsager til acne på kroppen

Acneproblemer opstår ikke kun i ansigtet, men også på kroppen. Kropsdele såsom bryst, nakke, skuldre, overarme og balder er endda almindelige steder for acne at vokse. Faktisk har acne, der vokser på ryggen, sit eget navn, nemlig bacne. Alle kan opleve dette problem, men teenagere og voksne er mere tilbøjelige til det.

Faktisk er acne, der vokser på kroppen, forårsaget af de samme faktorer som i ansigtet. Nogle af årsagerne, nemlig overaktive oliekirtler, overdreven døde hudceller, til spredning af bakterier, der forårsager akne.

Når olie og døde hudceller bliver fanget i follikler eller porer i huden, kan der dannes en blokering. Disse blokeringer kan udvikle sig til hudorme og kan udvikle sig til betændte bumser, hvis bakterier invaderer.

Så hvad er årsagerne til acne på kroppen? Nå, her er nogle af grundene:

1. Hormonelle udsving

En af årsagerne til acne på kroppen er forekomsten af ​​hormonelle udsving. Denne lidelse opstår ofte hos unge og unge voksne. Hos kvinder kan dette hormonproblem udvikle akne i brystområdet under menstruation.

Så når hormonerne i kroppen er på deres højeste, er det naturligt for nogen at opleve acne. Når hormonerne vender tilbage til det normale, kan dette problem forsvinde af sig selv.

Læs også: 4 tips til at overvinde acne i brystområdet

2. Spise søde fødevarer

Vanen med at spise søde fødevarer kan også være en af ​​årsagerne til blodsukkerstigninger. Dette kan forårsage acne på brystet og andre dele af kroppen, der er tilbøjelige til dette problem. Derfor, hvis du indser, at acne på kroppen er tilbøjelig til at opstå efter at have spist søde fødevarer, er det godt at reducere denne vane.

Du kan også spørge lægen fra relateret til den mest effektive måde at overvinde acne på kroppen. Lægen svarer gerne og kan straks få udleveret en recept og derefter leveret direkte i huset. For at nyde denne service, simpelthen Hent Ansøgning i smartphone du!

3. Dehydrering

Dehydrering kan også være en af ​​årsagerne til akne på kroppen. Mangel på væsker i kroppen kan have en negativ indvirkning på kroppens sundhed, herunder huden. Når en person er dehydreret, bliver deres hud tør og skællende. På den måde er der brug for en stigning i olien, så huden igen kan fugtes.

Snavs, der sidder fast i porerne på fedtet hud, kan gøre en person mere tilbøjelig til at få acne. Sørg derfor for at indtage nok vand hver dag for at undgå akne på kroppen. Derudover er øget indtag også nødvendig, når du er syg, efter træning eller når vejret er varmt.

Læs også: Let at gøre, her er 5 måder at slippe af med acne

4. Tør hud og soleksponering

Husk, at soleksponering kan forværre akneproblemer, herunder akne på kroppen. Årsagen er, at udsættelse for solen kan forårsage dehydrering og gøre huden tør.

Acne dannes, når kroppen producerer mere olie for at rehydrere huden. Forsøg derfor at bruge en fugtighedscreme, der ikke tilstopper porerne og mindsker eksponeringen for direkte sollys.

Det er det, der kan være årsagen til akne på kroppen. Ved at kende alle årsagerne kan du undgå det, især hvis det er blevet en vane.

Acne, der vises på kroppen, er ofte irriterende, fordi det forårsager smerte. Forestil dig, at hvis du var fri for disse problemer, var livet mere behageligt, ikke? Så pas godt på din hud, okay?

Reference:
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2021. Hvordan slipper du af med acne i brystet?
Meget godt helbred. Tilgået 2021. Årsagerne og behandlingerne af ryg- og kropsacne.