4 frugter, du kan spise, før du går i seng

, Jakarta – Frugter indeholder vitaminer og fibre, som kroppen har brug for. Så bliv ikke overrasket, hvis frugter ofte anbefales af læger eller sundhedseksperter til at blive indtaget hver dag. Det er dog ikke alle frugter, der egner sig til at spise om natten. Nogle typer frugt kan endda give maveproblemer, hvis de indtages om natten.

Læs også: Hvornår er det bedste tidspunkt at spise frugt?

Fordele ved at indtage frugt før du går i seng

Frugt kan være en sund snack før sengetid, hvis den ikke indtages i overskud. Dette skyldes, at frugter indeholder essentielle vitaminer, mineraler og næringsstoffer, der er nødvendige for at opretholde en sund krop. Derudover kan regelmæssig frugtindtagelse også reducere risikoen for visse sygdomme, såsom nyresten, slagtilfælde, hjertesygdomme, knogletab, diabetes, til kræft.

Frugter, der kan indtages før sengetid

Selvom det ikke anbefales, at du spiser lige før sengetid, betyder det ikke, at du kan lade din krop sulte, mens du sover. Hvis du pludselig føler dig sulten om natten, er der flere typer frugt, som du kan indtage om natten. Så hvad er de typer frugt, der kan indtages før sengetid? Dette er svaret.

1. Blåbær

Du kan gemme frugt blåbær i køleskabet for at spise om aftenen inden du går i seng. Hvis de indtages i moderate mængder, kan den søde smag af disse bær opfylde sukkerniveauerne i kroppen. Denne frugt indeholder også mange antioxidanter, der er gode for hjerte- og hjernesundheden.

2. Kirsebær

Kirsebær er en naturlig kilde til noget melatonin, som kan bekæmpe søvnløshed. Det er derfor, kirsebær er gode typer frugt, der skal indtages før sengetid, enten indtaget direkte eller forarbejdet til kirsebærjuice. En undersøgelse fra University of Northumbria, England siger, at kirsebærjuice kan forbedre søvnkvaliteten, få dig til at sove mere roligt og gøre din krop og hjerne roligere.

3. Bananer

Mange mennesker foretrækker at spise bananer for at tjene som maveforstærker, også når du pludselig føler dig sulten om natten. Blandt mange andre frugter inkluderer bananer den type frugt, der kan indtages før sengetid. Årsagen er fordi:

  • Bananer indeholder serotonin og melatonin, som kan hjælpe dig med at falde i søvn hurtigt.
  • Bananer indeholder fibre, som kan hjælpe med at glatte afføringen.
  • Bananer indeholder meget magnesium som virker afslappende muskler og virker beroligende.

4. Kiwi

Kiwi er en kaloriefattig og nærende frugt, som du kan indtage før sengetid. En undersøgelse siger, at indtagelse af kiwi før sengetid kan forbedre søvnkvaliteten og dermed få dig til at sove mere roligt. Dette skyldes, at næringsindholdet i kiwi kan stimulere produktionen af ​​serotonin, et hjernekemikalie, der hjælper med at regulere søvncyklusser.

Læs også: Disse 5 snacks hjælper dig med at sove bedre

Det er fire typer frugt, som er gode at spise før sengetid. Hvis du har andre spørgsmål om den bedste frugt at spise før sengetid, så spørg bare lægen . Gennem applikationen kan du tale med lægen når som helst og hvor som helst via Snak , og Stemme/videoopkald .

Derudover kan du også købe medicin eller vitaminer, som din krop har brug for gennem funktionerne Apotek levering på app . Du bestiller bare den medicin og de vitaminer, du skal bruge, og venter derefter på, at ordren kommer. Kom nu, Hent Ansøgning i App Store eller Google Play lige nu.