Vær opmærksom på dette, før du opdrætter en papegøje

, Jakarta - Kakaduen er et af de dyr, der ofte holdes på grund af skønheden i dens fjer og dens skingre stemme, som er ret høj. Dette ene dyr er berømt for sin intelligens. Derfor bliver papegøjer ofte brugt til underholdningsarrangementer i zoologiske haver eller andre underholdningssteder.

Så er du en fugleelsker? For dig, der gerne vil beholde en papegøje, er der et par ting, du skal vide på forhånd. Årsagen er, at papegøjer i vores land indgår i gruppen af ​​fredede dyr. Kort sagt er der forskellige regler, som skal overholdes, når du vil beholde denne fugl.

Kan vedligeholdes så længe som F2

I øjeblikket er der mindst 89 arter af papegøjer og papegøjer i Indonesien. Heraf er 88 arter udpeget som beskyttede dyr. Desværre er der stadig mange mennesker, der holder beskyttet dyreliv ulovligt i vores land.

Læs også: 3 Must-Try Pet Legeaktiviteter

Faktisk kan folk holde beskyttede dyr, men med en række betingelser. Regeringen kan gennem Natural Resources Conservation Center (BKSDA) give anbefalinger til folk, der ønsker at holde beskyttede dyr. For eksempel ved at give certifikater for beskyttede dyr i kategorien F2.

Politikken har til formål, at folk, der virkelig kan lide at vedligeholde beskyttede dyr, ikke overtræder en række bestemmelser. For eksempel lov 5/1990 om bevarelse af biologiske naturressourcer og deres økosystemer og regeringsforordning 7/1999 om bevarelse af plante- og dyrearter.

Har strenge regler

Ifølge Miljø- og Skovbrugsministeriet behandles prøver fra anden generation (F2) og efterfølgende racer som ubeskyttede prøver, efter at de opfylder kravene som fastsat i Permenhut nr. P.19 af 2005.

Nu kan dette anden generation (F2) dyr fås fra fangenheden. Selve avlsenheden er en forretningsenhed, hvis resultater skal handles eller bruges som objekter, der kan generere kommercielt overskud fra resultaterne af anden generation (F2) og næste generation.

Indehaveren af ​​en avlstilladelse til fangenskab er også forpligtet til at mærke permanente fangeeksemplarer. Denne mærkning kan være i form af tags, stempler, transpondere, tatoveringer, til etiketter. Målet er at skelne mellem rugere, rugere og unger, unger og andre unger, eller mellem fangeopdrættede eksemplarer og vildfangede eksemplarer.

Hvad så hvis vi holder beskyttede dyr såsom papegøjer, der er fanget fra naturlige levesteder? Nå, denne er også blevet reguleret af regeringen. Ifølge Miljø- og Skovbrugsministeriet anses enhver, som ejer, vedligeholder, opbevarer, transporterer, handler med beskyttede dyreeksemplarer, som anses for at være fanget fra naturlige levesteder (W/F0), uden at have indhentet tilladelse fra ministeren for en strafbart forhold. Dette er som reguleret i artikel 40, stk. 2 og 4 jo. Artikel 21, stk. 2 a og b, i lov nr. 5 af 1990.

Læs også: 4 typer kæledyr, der er sikre for børn

Når alt kommer til alt, er det ikke nemt at vedligeholde fredede dyr? Derfor, hvis du vil beholde en papegøje, skal du sørge for, at fuglen har F2-status opnået fra fangenskab, der har officiel tilladelse fra regeringen.

Så hvis din papegøje eller andre kæledyr har helbredsproblemer, kan du spørge din dyrlæge direkte gennem ansøgningen.

Hvis du eller et familiemedlem har helbredsproblemer, kan du desuden købe medicin eller vitaminer igennem . Meget praktisk, ikke?



Reference:
Miljø- og Skovbrugsministeriet. Tilgået i 2021. Hvad er loven om at eje beskyttede dyr?
Medcom. id. Adgang i 2021. Beboere, der holder kakaduer mindet om 5 års fængsel
detik.com. Tilgået i 2021. Det er betingelserne, hvis samfundet ønsker at holde beskyttede dyr