Gravide kvinder med blodig afføring, farlig eller ej?

, Jakarta – Besvær med afføring eller forstoppelse er en af ​​de sygdomme, som gravide kvinder ofte klager over. Ikke kun forstoppelse, nogle gange besvær med afføring forårsager afføring, der kommer ud blandet med blod. Nogle gange forårsager det blod, der kommer ud under afføring, panik for gravide kvinder. Selvom det ikke er farligt, skal denne tilstand behandles, så gravide kvinder kan få afføring glat og undgå blodig afføring.

Læs også: Sport kan starte KAPITEL, hvordan kan du?

Husk på, at blodig afføring ikke er farlig, hvis blodet, der kommer ud, kun er lidt og ikke forekommer kontinuerligt. Gravide kvinder skal dog tjekke med deres læge, om der løbende kommer blodig afføring, og der kommer mere blod ud med afføring.

Årsager til blodigt KAPITEL hos gravide kvinder

Mange ting kan få gravide til at bløde under afføring. Nogle af dem:

1. Indtager mindre fiber

Under graviditeten skal moderen opfylde kroppens fiberbehov. På den måde vil gravide undgå forstoppelse eller blodig afføring. Frugt og grøntsager kan være en god kilde til fiber for gravide kvinder.

Ikke kun for at forhindre forstoppelse og blodig afføring, kan frugt eller grøntsager også være et andet ernæringsmæssigt indtag. Selvfølgelig de næringsstoffer, som kroppen har brug for til udviklingen af ​​fosteret i livmoderen.

2. Mindre drikkevand

Mangel på drikkevand under graviditeten vil have en negativ indvirkning på moderens og barnets helbred i livmoderen. Mangel på fostervand og besvær med at få afføring, hvilket forårsager blodige afføringer, kan mærkes af gravide kvinder, hvis de ikke indtager nok vand. På én dag opfordres gravide kvinder til at indtage mere vand end normalt.

3. Hæmorider

Hæmorider er en sygdom, der oftest rammer gravide. Mange ting kan forårsage, at gravide får hæmorider. Hormonelle ændringer i kroppen, den voksende størrelse af fosteret, den byrde, som gravide kvinder bærer, og begrænset bevægelse under graviditeten kan få moderen til at opleve hæmorider.

Sådan overvindes blodige KAPITEL hos gravide kvinder

Normalt vil mild blodig afføring gå væk af sig selv. Men i nogle tilfælde er denne tilstand normalt ret foruroligende og forårsager panik. Her er nogle måder, som mødre kan gøre for at undgå blodig afføring.

1. Forsink ikke trangen til at gøre afføring

Når moderen føler trang til at gøre afføring, bør du straks gøre det. Dette kan forhindre moderen fra forstoppelse og blodig afføring. Jo længere forsinkelsen vil gøre afføringen hårdere, så det kan give blodig afføring.

2. Undgå at sidde eller stå for længe

Undgå at sidde eller stå for længe. Hvis der er et arbejde, der kræver, at gravide sidder eller står i længere tid, bør du tage dig tid til at hvile dig et stykke tid eller lave lette aktiviteter.

3. Sove på siden

At sove på siden kan også forhindre moderen i at få forstoppelse og blodig afføring. Dette vil reducere trykket på venerne i anus.

4. Indtag fiberfødevarer og drik vand

Glem ikke at spise mad, der indeholder masser af fibre og drikke nok vand. Dette kan hjælpe gravide kvinder med at forbedre fordøjelsen.

Læs også: Sådan overvindes vanskeligt KAPITEL hos gravide kvinder

Moderen skal stadig være opmærksom på de blodige afføringer, hun oplever. Hvis det giver smerter, skal du straks spørge en læge gennem ansøgningen . Kom nu, Hent Ansøgning nu gennem App Store eller Google Play!