Kan menstruationssmerter lindres med paracetamol?

, Jakarta – Paracetamol er et smertestillende middel, der almindeligvis bruges til at behandle ømhed og smerter. Det kan også bruges til at nedsætte feber. Menstruationscyklusser kan forårsage smerter, især kramper fra den nederste del af maven til lænden.

Paracetamol kan midlertidigt lindre menstruationssmerter. Du kan begynde at tage paracetamol i begyndelsen af ​​din menstruation, eller så snart du mærker smertesymptomer. Tag som anvist i to til tre dage, eller indtil symptomerne forsvinder.

Kan ikke indtages kontinuerligt

Paracetamol kan faktisk lindre menstruationssmerter, men det anbefales ikke at tage det kontinuerligt. Årsagen er, at for mange smertestillende medicin kan udløse bivirkninger. Disse omfatter halsbrand, sure opstød og fordøjelsesproblemer.

Læs også: Uudholdelige menstruationssmerter Hvad forårsager det?

Over tid kan intenst forbrug forårsage mavesår, lavt blodtryk, refluks, forstoppelse og diarré. At tage smertestillende medicin kan ikke kontrollere smerten fuldstændigt, men distraherer den bare.

Faktisk, udover at tage paracetamol, er der flere naturlige måder at lindre menstruationssmerter på, såsom:

1. Anbringelse af en varmedunk eller varm kompres i bækkenområdet kan hjælpe med at reducere betændelse og smerter på grund af kramper.

2. Indtagelse af vitamin B1 eller fødevarer, der indeholder B1. Dette skyldes, at vitamin B1 hjælper med at regulere kroppens muskel- og nervesystem, som menes at hjælpe med at lindre smerter og regulere humør og energi under månens cyklus. Fødevarer som oksekød, bønner, havre, æg, fuldkorn og bælgfrugter er gode kilder til vitamin B1.

Læs også L 7 tegn på unormale menstruationssmerter, du skal passe på

3. Motion kan også lindre menstruationssmerter. Fordi træning øger niveauet af naturligt serotonin, som er et triggerhormon humør godt, samt den kemiske dopamin, som er ansvarlig for at sende signaler mellem nerveceller. En anden grund til, at motion kan fungere som en naturlig smertelindring, er, at den øger blodgennemstrømningen i kroppen og holder cellerne iltede.

Hvis du har brug for klarere information om menstruationscyklus og hvordan du lindrer menstruationssmerter, så spørg direkte efter løsningen på . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give den bedste løsning. Hvordan, nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge du kan vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .

Menstruationssmerter forbedres efter fødslen

Menstruationssmerter er dunkende smerter eller krampefornemmelser i den nederste del af maven. Mange kvinder oplever menstruationssmerter før og under deres menstruation. For nogle kvinder er ubehaget bare irriterende.

For andre kan menstruationssmerter være alvorlige nok til at forstyrre daglige aktiviteter i flere dage hver måned. Tilstande som endometriose eller uterusfibromer kan forårsage menstruationssmerter.

Læs også: Menstruationen varer længe, ​​her er 5 ting, der kan udløse den

Behandling af årsagen er nøglen til at reducere smerte. Menstruationssmerter, der ikke er forårsaget af en anden tilstand, har en tendens til at aftage med alderen og forbedres ofte efter fødslen. Du bør se din læge, hvis menstruationssmerter generer dig hver måned, dine symptomer bliver værre, eller du lige er begyndt at få alvorlige menstruationssmerter efter det fyldte 25. år.

Almindelige menstruationssmerter forårsager normalt ikke andre medicinske komplikationer. Visse tilstande forbundet med menstruationssmerter kan føre til komplikationer. For eksempel kan endometriose forårsage fertilitetsproblemer. Bækkenbetændelse kan skade æggelederne, hvilket øger risikoen for, at et befrugtet æg implanteres uden for livmoderen (ektopisk graviditet).

Reference:
Solen. Hentet 2020. Periodedrama At tage smertestillende medicin mod menstruationssmerter er en dårlig idé, advarer doc - afslørende.bedste måder at lindre kramper på
det nationale sundhedsvæsen. Tilgået 2020. Paracetamol.
Mayo Clinic. Tilgået 2020. Menstruationssmerter.