Hvordan barberer man kønsbehåringen korrekt?

, Jakarta – Regelmæssig barbering af kønsbehåring er vigtig for at opretholde sundheden og renligheden af ​​det intime område. Selvom det lyder let og trivielt, er barbering af hår i kønsområdet noget, der ikke bør gøres skødesløst. Desværre er mange mennesker ikke klar over de fejl, der ofte begås, når man taber hår.

Selvom kønsbehåring ikke kan ses som hovedhår, bør behandling af dette område aldrig udføres skødesløst. Det er meget vigtigt altid at være opmærksom på, hvornår og hvordan man barberer kønsbehåring. Der er nogle fejl, der ofte begås, når man barberer kønsbehåring og bør ikke tages let på. Jo oftere det gøres, kan disse fejl udløse forstyrrelser omkring de intime organer.

Læs også: Før du barberer kønshår, skal du være opmærksom på disse 5 ting

Tips til sikker barbering af kønshår

Hovedformålet med barbering af kønsbehåring er at opretholde renlighed. Men hvis det gøres på en uhensigtsmæssig måde, kan dette faktisk øge risikoen for, at der opstår forskellige lidelser i intimområdet. Der er forskellige fejl, der ofte begås ved barbering af kønsbehåring, herunder klipning for kort, uregelmæssig barbering og barbering i tør tilstand. For at være mere sikker er der to metoder til barbering af kønshår, som du kan prøve.

  • Brug af en barbermaskine

Barbering af kønsbehåring kan udføres med en barbermaskine aka barbering . Generelt gør man selv, hvordan man barberer sig derhjemme. Alligevel bør barbering af kønshår med denne metode ske med forsigtighed. Sørg også for at skifte barbermaskiner regelmæssigt og del eller del ikke barbermaskiner med andre.

Barbering af kønsbehåring skal følge hårvækstretningen, ikke omvendt. Brug en speciel creme ved barbering og anti-blade periodisk eller efter behov. Brug af en barbermaskine, der er rusten eller er blevet brugt af en anden, kan være et middel til at sprede bakterier og udløse helbredsproblemer. Sørg også for at vælge en barbermaskine, der er specielt designet til barbering. Hvis du er i tvivl, kan du vælge en engangsbarbermaskine til at rense kønsbehåringen.

Læs også: Den forkerte måde at barbere kønsbehåring på kan forårsage irritation

  • Voksning

Ud over metoden barbering eller ved at bruge en barbermaskine, trimning af kønsbehåring kan også udføres ved: voksning . Denne metode udføres ved at plukke eller fælde hår i kønsområdet. Voksning kan faktisk gøres derhjemme, men bør udføres af en uddannet behandler. Det kan garantere barberingsresultater og sikre renlighed.

Voksning normalt udført i en salon eller skønhedsklinik. Men hvis du vil gøre det selv derhjemme, bør du være opmærksom på flere ting, fra at vælge en sikker voks til at vente på det rigtige tidspunkt at gøre det voksning . Påfør flydende voks på det område af kønsbehåringen, som du vil fjerne, og indsæt derefter en speciel strimmel eller lag for at fjerne det voksning og tryk.

Lad strimlerne sidde i et par minutter, og fjern dem derefter. Kønshår vil blive trukket ud med strimlen voksning . Denne metode er ofte valgt, fordi resultaterne har en tendens til at holde længere end barbering med barbering . I metode voksning , kønsbehåring vil blive trukket ud til rødderne, men vil fortsætte med at vokse efter et stykke tid.

Læs også: Dette er risikoen for at være doven til at barbere kønsbehåring hos kvinder

Har du et helbredsproblem og har brug for en læges råd? Brug appen lige. Du kan kontakte en læge når som helst og hvor som helst via Video/taleopkald og snak. Få information om sundhed og sund livsstil fra betroede læger. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!

Reference:
Mayo Clinic. Tilgået i 2019. Er der fordele ved at fjerne mit kønsbehåring?
Børns sundhed. Tilgået 2019. Er det sikkert at barbere kønshår?
Unge kvinders sundhed. Tilgået 2019. Fjernelse af kønsbehåring.