Kig på de forskellige fordele ved at faste David for helbredet

, Jakarta - For tilhængere af den islamiske religion er der en anden lære om faste uden for fasten i Ramadanen, nemlig Davids faste. Dette er en tilbedelseshandling, som ikke er obligatorisk at udføre, men som anbefales at udføre for at opnå fordele. Dette skyldes, at fordelene ved at faste David anses for at være ret gode for det generelle helbred.

Proceduren for at implementere denne faste er at skifte dage, den ene dag faste og den næste dag ikke. Hvis man er opmærksom, er proceduren for implementeringen af ​​Davids faste ret lig den fastemetode, som man i øjeblikket elsker, nemlig intermitterende faste . Dog på diæt intermitterende faste der er forskellige variationer af fastetiden, og en af ​​dem er periodisk faste som Davids faste.

Læs også: Før du laver periodisk faste, skal du være opmærksom på disse 5 ting

Fordelene ved at faste David for helbredet

Den intermitterende fastemetode er som en diæt intermitterende faste og Davids faste havde faktisk en del fordele. Fordelene ved at faste med denne metode omfatter:

Ændring af funktionerne af celler, gener og hormoner

Når du ikke spiser i et stykke tid, sker der flere ting med din krop. For eksempel vil kroppen igangsætte vigtige cellulære reparationsprocesser og ændre hormonniveauer for at gøre lagret kropsfedt mere tilgængeligt.

Her er nogle ændringer, der sker i kroppen under faste:

  • Insulinniveauer: Niveauet af insulin i blodet falder markant, så det kan udløse fedtforbrænding.
  • Humant væksthormon: Væksthormonniveauer i blodet kan stige så meget som 5 gange. Højere niveauer af dette hormon letter fedtforbrænding og muskelforøgelse og har mange andre fordele.
  • Celle reparation: Når man faster, inducerer kroppen vigtige cellulære reparationsprocesser, såsom fjernelse af affaldsmaterialer fra celler.
  • Genekspression: Der er gavnlige ændringer i flere gener og molekyler, der er knyttet til et længere liv og beskyttelse mod visse sygdomme.

Tabe sig og tabe mavefedt

Generelt vil intermitterende faste få dig til at spise mindre. Derudover forbedrer intermitterende faste hormonfunktionen for at hjælpe vægttab. Lavere insulinniveauer, højere væksthormonniveauer og øgede mængder af noradrenalin (noradrenalin) øger alt sammen nedbrydningen af ​​kropsfedt og letter dets brug til energi.

Med andre ord vil intermitterende faste øge stofskiftet (øge kalorier ud) og reducere mængden af ​​spist mad (reducere kalorier ind).

Læs også: Foretag intermitterende ledsaget af motion, kan det?

Sænke risikoen for type 2-diabetes

Type 2-diabetes er blevet meget almindeligt i de seneste årtier. Dens hovedtræk er høje blodsukkerniveauer i forbindelse med insulinresistens. Alt, der reducerer insulinresistens, kan faktisk hjælpe med at sænke blodsukkerniveauet og beskytte mod type 2-diabetes. intermitterende faste eller Davids faste har vist sig at have store fordele for insulinresistens og føre til imponerende reduktioner i blodsukkerniveauet.

Reducerer oxidativ stress og inflammation i kroppen

Oxidativ stress er et af skridtene mod aldring og mange kroniske sygdomme. Dette involverer ustabile molekyler kaldet frie radikaler, som reagerer med andre vigtige molekyler (såsom proteiner og DNA) og beskadiger dem.

Det viser flere undersøgelser intermitterende faste kan øge kroppens modstand mod oxidativ stress. Derudover viser forskning, at periodisk faste kan hjælpe med at bekæmpe betændelse, som er en af ​​årsagerne til mange almindelige lidelser.

Læs også: For at kosten er glat, undgå disse dårlige vaner, mens du faster

Ikke kun det, Davids faste eller diæt intermitterende faste Det er også godt for hjertet, forebygger kræft, forbedrer hjernens ydeevne, forebygger Alzheimers og kan endda forlænge livet. Men for at du kan få alle disse fordele, bør du først spørge din læge til råds . Lægen kan have særlige forslag, som du kan følge til Davids faste eller diæt intermitterende faste at du kører korrekt, så du kan få det maksimale udbytte.

Så hvad venter du på? Tage smartphone -mu nu og nyd bekvemmeligheden ved at tale med en læge, når som helst og hvor som helst!

Reference:
Hverdagssundhed. Tilgået i 2021. 12 mulige sundhedsmæssige fordele ved intermitterende faste.
Healthline. Tilgået 2021. 10 evidensbaserede sundhedsmæssige fordele ved intermitterende faste.
Tirto. Tilgået i 2021. Davids faste: beviser, procedurer, fordele, læsning af bønner om hensigter og mening.