Kan lide at spise indmad, er der nogen sundhedsmæssige fordele?

, Jakarta - For dem, der ikke kan lide indmad, vil det være ulækkert at spise disse fødevarer. Men for fans er fornøjelsen ved indmad ikke længere i tvivl. Fødevarer, der ofte opfattes som ulækre, viser sig at indeholde en række vitaminer og mineraler, der er gode for kroppen. Hvordan kunne det være? Kom nu, find ud af fordelene, der kan tages ved at indtage indmad!

Læs også: Her er 5 fordele ved ko-affald for kroppen

  • Indeholder vitaminer

Troede du nogensinde, at indmad indeholder A-vitamin? Det har du vist aldrig tænkt på før, vel? Ja, indmad indeholder højt vitamin A, som er godt for immunforsvaret, fordi det kan stimulere væksten af ​​hvide blodlegemer. Udover A-vitamin indeholder indmad også vitamin B12, som virker sundhedsstøttende for kroppens nervesystem.

  • Indeholder zink og jern

Ikke kun A-vitamin er nødvendigt for at vedligeholde kroppens immunforsvar, også zink og jern. Ikke alene understøtter det kroppens immunsystem godt vedligeholdt, disse to ingredienser spiller også en rolle i at hjælpe sårheling hurtigere. Indtil videre, er du interesseret i at prøve det?

Læs også: 4 grunde til at du bør spise mindre indmad

  • Indeholder protein

Protein med det rigtige indhold er indeholdt i indmad fra kylling. Uden tvivl er protein i sig selv en af ​​de vigtigste ingredienser, der skal være til stede i kroppen. Udover at hjælpe kroppen med at dække energibehovet, spiller protein også en rolle i at fylde celler, som senere vil danne muskler og væv i kroppen.

  • Indeholder lavt kalorieindhold

Gerne umuligt, hvis indmaden indeholder lave kalorier, ja. Faktisk er lave kalorier faktisk indeholdt i kyllingetarmen, sammenlignet med andre dele af indmaden. Tarmene indeholder ikke kun kaloriefattige, men også andre vigtige stoffer, såsom jern, A-vitamin, fosfor, B-vitaminer og calcium.

Det man skal huske er, at tarmene indeholder høje niveauer af puriner, så mængden af ​​forbrug bør begrænses. Purin i sig selv er et grundstof, der kan udløse en stigning i urinsyreniveauet i blodet. Hvis det ikke kontrolleres, kan høje puriner forårsage dannelse af krystaller i leddene, som er forløberen for gigt.

  • Forebyg sygdom

Anæmi er en tilstand, der opstår, når kroppen mangler sunde røde blodlegemer, eller når de røde blodlegemer i kroppen ikke kan fungere ordentligt. Som allerede beskrevet indeholder indmad jern, som er godt til at forebygge anæmi.

Læs også: Gravide kvinder spiser indmad, der er fordele

Selvom det altid er mærket som sundhedsskadeligt, har indmad faktisk så mange uventede fordele. Forbruget af indmad bør dog stadig ligge inden for rimelighedens grænser, ja! Hvis ikke, i stedet for at være sund, vil du faktisk lide af følgende helbredsproblemer:

  1. Forhøjet kolesterol.

  2. Udløser hjertesygdomme.

  3. Udløser slagtilfælde.

  4. Overskydende vitamin A.

  5. Udløser gigt.

  6. Udløse fordøjelsesbesvær.

Det er fint, hvis indmaden indtages inden for normale grænser. Hvis du stadig er usikker på at indtage det, kan du diskutere det direkte med en sagkyndig læge i ansøgningen . Spørg også, hvor meget af en sikker mængde af indmad du kan indtage.

Reference:
Medicinske nyheder i dag. Tilgået i 2020. Er orgelkød godt for dig?
Healthline. Tilgået i 2020. Er organkød sundt?
Dr. økse. Tilgået 2020. Er organkød og indmad sundt at spise?