Uden kirurgi, overvind brok med denne øvelse

, Jakarta - Brok er en sygdom, der opstår, fordi organerne i kroppen presser og stikker ud gennem muskelvævet. Svækkelse af disse muskler gør kroppen ude af stand til at holde nærliggende organer, hvilket resulterer i et brok. Brok kan også omtales som 'ned ad bakke' og forekommer i lysken.

Tilsyneladende er behandlingen af ​​denne sygdom ikke kun gennem kirurgi. Der er andre måder, man kan gøre for at helbrede det, nemlig ved at træne. For mennesker med brok er træning et af de bedste trin til at genoprette tilstanden af ​​muskler, hvis funktion er svækket.

For mennesker med brok er sportsgrene, der er egnede til at helbrede sygdommen:

  1. Yoga

Yoga er en sport, der fokuserer på stabilitet, blødhed og harmoni i bevægelsen, så den kan styrke musklerne til at behandle brok og også forhindre, at brok opstår igen i fremtiden. De stilarter, der kan øves er:

  • Sapta Vajrasana stil. Tricket er at sidde med bøjede albuer, og hjørnerne danner en ryg V-lignende form. Sænk derefter langsomt dit hoved, indtil det rører gulvet. Bøj derefter dine knæ, men knæ, men er på gulvet.
  • Halasan stil. Denne bevægelse udføres ved at ligge på ryggen, og derefter placere balderne på siden. Løft derefter dine ben op og lige uden at anstrenge dine hænder. Bevæg derefter dine fødder ned over dit hoved, indtil dine tæer rører gulvet.
  • Sarvangasana stil. Først og fremmest skal du ligge på maven, og dine hænder er ved siden af, mens håndfladerne stadig rører gulvet. Løft derefter dine ben ved at trykke på dine hænder og bøj albuerne for at holde dine håndflader lige. Til sidst skal du sikre dig, at benene er vinkelret på nakken.
  1. Aerobic

Aerobic er en sport, der fokuserer på hurtige og dynamiske bevægelser til behandling af brok. Denne sport ligner gymnastik, men kan udføres til akkompagnement af musik. Aerob bevægelse kan styrke muskler, der kan helbrede brok og øge blodgennemstrømningen omkring maven.

  1. Afslappet spadseretur

Man kan gå en rolig tur for at behandle et brok. Denne sport kan udføres af alle mennesker og aldersgrupper. Gå regelmæssige ture for at holde musklerne stramme og stærke, så brokket kan heles.

  1. Meditation

En anden måde at håndtere brok på er meditation. Tricket er at sidde overskrævs på et roligt sted og omgivet af duftende aromaer for at slappe af. Fokuser dit sind på ting, der gør dig rolig, mens du regulerer din vejrtrækning i en regelmæssig rytme for at slippe af med den byrde, der ligger på dit sind. Tag en dyb indånding, og ånd derefter langsomt ud.

  1. Svømme

Svømning menes at kunne behandle brok, fordi vægten af ​​vandet har vist sig at skubbe og holde positionen af ​​testiklerne hos mænd og livmodermusklerne hos kvinder. Derudover kan svømning også øge blodcirkulationen i maven, så maveorganerne forbliver stabile på plads.

  1. Løft ben gentagne gange

Ved at løfte benet gentagne gange i siddende eller liggende stilling før du går i seng eller efter at vågne op, kan det behandle brok. Før du gør dette, anbefales det at drikke vand. Placer kroppen på ryggen eller siddende og løft begge ben gentagne gange.

Sådan behandler man brok med træning. Har du spørgsmål til brok, kan du spørge lægen fra . Den eneste måde er med Hent Ansøgning i App Store eller Play Store.

Læs også:

  • Find ud af 4 symptomer på brok baseret på typen
  • Descending Berok (Brok), hvilken sygdom er det?
  • Prostata og brok, her er hvad du behøver for at kende forskellen