7 naturlige ingredienser til behandling af ondt i halsen

Jakarta - Ondt i halsen er en almindelig sygdom, som er karakteriseret ved smerter, irritation eller tørhed i halsen. Denne tilstand er normalt forårsaget af en bakteriel eller viral infektion, som vil få den syge til at føle smerte, når han spiser eller drikker. Når du oplever en række symptomer, skal du ikke straks beslutte dig for at tage medicin, OK! Her er naturlige ingredienser til lindring af ondt i halsen!

Læs også: Uden stoffer er det sådan, man kan overvinde ondt i halsen

  • Honning

Den første naturlige ingrediens i ondt i halsen er honning. Når du mærker symptomerne, så prøv at indtage honning regelmæssigt. Honning har vist sig at være effektiv til at kurere ondt i halsen, fordi det reducerer produktionen af ​​slim i halsen. Honning er også antibakteriel, som kan dræbe bakterier, der forårsager ondt i halsen.

Honning er en naturlig ingrediens, der er sikker til indtagelse af børn, der er over et år. For at lindre symptomer på ondt i halsen kan mødre indtage to spiseskefulde honning før sengetid blandet med varmt vand.

  • Saltvand

Saltvand er en af ​​de naturlige ingredienser til at lindre ondt i halsen, fordi det er effektivt til at reducere hævelse af halsvæggen. Det gør du ved at opløse en teskefuld salt i varmt vand. Skyl derefter munden med opløsningen, mens du vipper hovedet.

For maksimale resultater, gør det regelmæssigt en gang om dagen. Hvis du vil bruge denne naturlige halsbetændelse til din lille, så vær opmærksom på, hvordan du bruger den, mor! Sørg for, at saltvandet ikke sluges.

  • Kanel

Duften af ​​kanel afslapper ikke kun kroppen, men er også effektiv som en naturlig halsbetændelse. Kanel er høj i antioxidanter og antibakterielle stoffer, så det kan dræbe bakterier og lindre symptomerne på en halsbetændelse, som du oplever. Tricket er at tilføje et par stykker kanel til varmt vand eller te.

Læs også: Afhjælp akut halsbetændelse på denne måde

  • Citron vand

Naturlige ingredienser til lindrende halsbetændelse har yderligere en frisk smag. Du kan bruge citronvand, der er rigt på C-vitamin, som et middel til at lindre ondt i halsen. Udover at fungere som en antioxidant, er C-vitamin i citronvand også i stand til at booste kroppens immunforsvar, så kroppen nemt kan bekæmpe bakterier.

Ikke nok med det, det høje C-vitaminindhold er i stand til at beskytte kroppen mod forskellige infektioner, såsom hoste eller influenza. Tricket er at presse citronsaft og derefter blande det i varmt vand. Hvis du ønsker en sødere smag, kan du tilføje en skefuld honning, citronsaft og honning for at fremskynde genopretningen af ​​en halsbetændelse.

  • Kokosolie

Kokosolie er en af ​​de naturlige ingredienser til at lindre ondt i halsen, fordi den er i stand til at fortynde slimet i halskanalen, så åndedrættet bliver lettere. Det gør du ved at tilsætte kokosolie til forskellige typer mad. Du kan også indtage det direkte så meget som en eller to spiseskefulde. Bør ikke indtage i store mængder, kun to spiseskefulde om dagen.

  • Te

Selvom der er mange typer af te, men de typer af te kamille og grøn te, som er en naturlig lindrende halsbetændelse. Blomst kamille og grøn te indeholder høje antioxidanter, der kan reducere betændelse, hævelse og kløe i halsen. Det gør du ved at gurgle eller indånde dampen fra de to teer.

Hvis det indtages, bland med citron og en skefuld honning, så smagen bliver mere frisk. Efter at have indtaget det, vil du føle dig mere afslappet, dine luftveje vil være mere lettede, og dine halssmerter vil langsomt forsvinde.

  • Gurkemeje og ingefær

Gurkemeje, som almindeligvis bruges til at styrke smagen af ​​mad, er effektiv til at reducere ondt i halsen. Tricket er at opløse gurkemejepulver og en halv teskefuld i varmt vand. Gurgl derefter med vandet.

Ligesom gurkemeje er ingefær også effektiv til at dræbe bakterier i luftvejene på grund af dets antibakterielle egenskaber. Det gør du ved at indtage drikkevarer med ingefærindhold, såsom ingefærte, ingefær wedang eller ingefærekstrakt.

Læs også: 7 effektive måder at overvinde ondt i halsen

Hvis du har visse helbredsproblemer, så tal med lægen i appen før du spiser det, ja! Årsagen er, at hos nogle mennesker med allergi over for disse naturlige ingredienser kan allergiske reaktioner opstå efter at have indtaget dem.

Reference:

Cleveland Clinic. Tilgået 2020. Naturlige ingredienser til behandling af ondt i halsen.

Healthline. Tilgået 2020. 12 naturlige midler til eftermiddagshals.

Medicinske nyheder i dag. Tilgået 2020. 15 naturlige midler mod ondt i halsen.