Godt for helbredet, hvad er der i Temulawak?

, Jakarta - Temulawak er en drink, der er meget kendt af indonesernes befolkning. Indholdet af denne plante kan være effektiv til at håndtere forskellige sygdomme. Fordelene ved at indtage ingefær regelmæssigt kan være et antiinflammatorisk lægemiddel til at hele sår.

Planter, der normalt blandes i urteingredienser, har mange ingredienser, der giver gode fordele for kroppen. Nogle ingredienser såsom protein, curcumin og turmerol er gode for helbredet. Derfor er det vigtigt at kende indholdet af ingefær som er godt for helbredet.

Læs også: Kendt som Jamu, disse er 4 fordele ved Temulawak for sundhed

Noget af indholdet i Temulawak, som er godt for helbredet

Temulawak er en plante, der stammer fra Indonesien med det latinske navn Curcuma xanthorrhiza. Denne plante har en lys gul farve med en let brunlig gul indeni.

Denne plante giver mange fordele for kroppen på grund af dens næringsindhold. Noget indhold såsom protein, fedt, fiber, kalium, til kulhydrater er i det.

Derudover gør indholdet, der kun findes i visse planter, såsom curcumin, ingefær til noget særligt, når det bruges til at give gode effekter til kroppen.

Hvad er så indholdet af denne ingefær? Her er de ingredienser, du skal kende fra planter, der kommer fra disse høje områder:

  • I alt 79,96% består af kulhydrater.
  • 0,80% fiber.
  • 1,52% protein.
  • 1,35% fedt.
  • 15 mg/kg curcumin.
  • 11,45 mg/kg kalium.
  • 19,07 mg/kg calcium.

Derudover er der andre ingredienser, som sjældent findes i andre planter, såsom phellandren, turmerol og borneol. Fordelene ved disse ingredienser er successivt at hjælpe med at fjerne toksiner fra kroppen gennem urin, starte metaboliske processer og hjælpe med at genoprette kroppen på grund af sygdom.

Hvis du stadig har spørgsmål angående de sundhedsmæssige fordele ved temulawak, skal du bare spørge din læge på . Det eneste du har at gøre med Hent Ansøgning i smartphone som bruges dagligt for at få nem adgang til sundhed!

Læs også: Temulawak som en naturlig medicin til at overvinde leversygdom

Fordele ved forbrug af Temulawak for sundheden

Efter at have kendskab til noget af indholdet i temulawak, er det også vigtigt at kende de fordele, du får, når du indtager det regelmæssigt. Du vil vænne dig mere til det at forarbejde planten til noget, du kan lide. Her er de fordele, som din krop føler ved at indtage ingefær:

  1. Overvinde fordøjelsesproblemer

En af fordelene ved ingefær for sundheden er, at det kan overvinde fordøjelsesproblemer. Indholdet af curcumin, der findes, kan stimulere produktionen af ​​galde, som kan forbedre fordøjelsesfunktionen.

Nogle fordøjelsesforstyrrelser, såsom flatulens og dyspepsi, kan overvindes ved at indtage denne plante. En person, der indtager det regelmæssigt, kan undertrykke lidelsen for let at få tilbagefald.

  1. Slidgigt

En anden fordel ved temulawak for helbredet er, at det kan reducere betændelse i kroppen, der kan udvikle sig til slidgigt. Denne plante bruges som en urt til at behandle og forebygge betændelse, herunder gigt forårsaget af gigt. Curcumin er lige så godt som ibuprofen i forhold til at mindske smerter i kroppen uden bivirkninger.

  1. Øg kroppens antioxidanter

Oxidativ skade på kroppen er udråbt som en af ​​årsagerne til aldring og fremkomsten af ​​mange sygdomme. Dette skyldes frie radikaler, som kan trænge ind i kroppen på grund af luftforurening, som det er tilfældet i Jakarta og andre storbyer. Det negative indhold kan reagere med vigtige stoffer, såsom fedtsyrer, proteiner, til DNA.

Indholdet af curcumin i temulawak skaber en stærk antioxidant til at neutralisere frie radikaler på grund af dens kemiske struktur. Dette indhold øger aktiviteten af ​​antioxidant-producerende enzymer i kroppen. Derudover er curcumin også i stand til at blokere disse negative stoffer i at komme ind i kroppen.

Læs også: 5 fordele ved Temulawak for børns sundhed

Det er indholdet af temulawak, som har en god effekt på kroppen og dens fordele, hvis det indtages regelmæssigt. Nå, men det er håbet, at du også kan vænne dig til at indtage det hver dag, så din krop bliver sundere.

Reference:
Lev stærkt. Tilgået 2020. Fordelene ved Curcuma.
Healthline. Tilgået 2020. 10 beviste sundhedsmæssige fordele ved gurkemeje og curcumin.