Forskellige frugter, der kan bruges som infunderet vand

, Jakarta – Infunderet vand er en kreativ og sund måde at forblive hydreret på ved at tilføje smag til drikkevarer uden behov for tilsat sukker eller kunstige smagsstoffer. Ved at drikke infunderet vand er det det samme som at indtage rent vand, der er ordineret med naturlige ingredienser.

Dette er en situation, der er god for kroppens og sindets sundhed. Nogle af de fordele, der kan opnås, er at øge stofskiftet, fylde maven, så der er mindre plads til mellemmåltider, og hjælpe kroppen med at frigive overskydende fedtceller. Mere information om infunderet vand kan læses nedenfor!

Valgfri frugter til infunderet vand

Faktisk afhænger spørgsmålet om frugtsorten af ​​smag. Her er alternative kombinationer, som du kan bruge som fyld til infunderet vand:

  • Agurk + lime + jordbær + mynte
  • Citron + hindbær + rosmarin
  • Appelsin + blåbær + basilikum
  • Agurk + ingefærrod + basilikum
  • Vandmelon + melon + mynte
  • Agurk + mynte + jalapeno
  • Citron + timian
  • Appelsin + vandmelon + nelliker
  • Appelsin + kanel + kardemomme + nelliker
  • Pære + fennikel

Hvis valget af frugt er en personlig gratis mulighed, men hvad angår temperaturen og varigheden af ​​udblødning af frugtskiverne, er der anbefalinger, som du bør følge. Det er bedre, hvis infunderet vand er ved stuetemperatur i højst 2 timer.

Læs også: Er alkalisk vand virkelig gavnligt for helbredet?

Stil den derefter i køleskabet for at forhindre bakterievækst. Agurker, citrusfrugter, meloner og mynte bør tages med det samme. Mens æbler, kanel, frisk ingefær og rosmarin skal ligge i blød natten over i køleskabet.

Melon- og jordbærskiver er ikke så gode, hvis de ligger i blød i lang tid og ikke drikkes med det samme. På den anden side holder hele appelsiner og bær ret længe, ​​selv efter timer i køleskabet. Efter 4 timer kan appelsinskallen få vandet til at smage bittert.

For at lave en stor kande med infunderet vand skal du skrælle appelsinerne, før de sættes i blød. Eller du kan lægge den i blød uden skind i 4 timer for at fjerne den bitre smag og tilføje friske skiver for udseendet, når du skal servere.

Læs også: Flad mave med citroninfunderet vand, virkelig?

Har du brug for mere fuldstændig information om fordelene ved infunderet vand for sundheden, spørg bare direkte på . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give den bedste løsning til mødre. Hvordan, nok Hent Ansøgning via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge mor kan vælge at chatte igennem Video/taleopkald eller Snak når som helst og hvor som helst.

Ifølge Dr. Arturo Olivera, en gastroenterolog ved Advocate Illinois Masonic Medical Center i Chicago, sagde, at de sundhedsmæssige fordele, der tilskrives infunderet vand, i høj grad skyldtes selve vandet, hvorimod tilføjelsen af ​​skåret frugt ikke gav nogen væsentlig fordel.

Vand i sig selv er meget godt for sin rolle i fordøjelsesfunktionen. Lettere fordøjelse er en af ​​de største fordele ved vand. I mellemtiden er frugter og grøntsager kendt for at hjælpe med at støtte immunsystemet, når det kommer til infunderet vand, er deres rolle meget lille.

Hvis du virkelig ønsker at få maksimalt udbytte, er det bedre at spise frugt og grøntsager direkte. Infunderet vand kan dog være en sund mulighed og betragtes som et godt alternativ, der hjælper med at tilføje smag til vandet. Så det gør dig motiveret til at nå den anbefalede mængde vandforbrug pr. dag.

Reference:

Alle opskrifter. Tilgået 2020. Sluk din tørst smukt med smagspræget vand.
Aquavida. Tilgået 2020. De sundhedsmæssige fordele ved at drikke vand tilsat frugt.
Hede fornyer. Tilgået i 2020. Er detox-vand sundere end almindeligt vand?