Genkend tegnene på nogen, der er Ambivert

Hvis du kan lide at socialisere, men nogle gange kan lide at være alene, kan dette være et tegn på, at du er en ambivert. Du kan lide disse to modsatte situationer lige meget afhængigt af, hvad der sker. Enkelt sagt er en ambivert en balance mellem en indadvendt og udadvendt.”

Jakarta - En person kaldes en ambivert, når han har en balance mellem introvert og udadvendt. For eksempel foretrækker introverte måske at lytte, mens udadvendte foretrækker at chatte.

Nå, en ambivert vil sandsynligvis ikke have et problem med nogen af ​​dem. Ambiverte mennesker kan ændre sig afhængigt af deres behov eller hvilken slags situation de er i. Kom nu, genkend tegnene på en ambivert her!

Læs også: Introverte er tilbøjelige til demens, hvordan kommer det?

1. Nyder socialt samvær, men kan også godt lide at være alene

Hvis du kan lide at socialisere, men nogle gange også kan lide at være alene, indikerer det, at du er en ambivert.

En ambivert kan lide disse to modsatrettede situationer lige meget afhængigt af, hvad der foregår.

2. Balancen mellem arbejde alene og i grupper

Ambiverts handler om balance. Ambiverte har en tendens til at se værdien af ​​at gøre ting alene eller gøre dem i fællesskab. Nogle gange, afhængigt af situationen og forholdene, vil ambiverts kombinere de to.

3. Sjove samtaler og behagelig stilhed

En ambivert vil sætte pris på både sjov samtale og behagelig stilhed. Ekstroverte har en tendens til at være snakkesalige. Introverte har en tendens til at være lyttere. Ambiverts kan nemt spille begge roller.

Også ambiverte elsker sjove samtaler og festliv, men de bliver ikke generet, når samtalen slutter, og centrum for opmærksomheden ikke længere er ham.

Læs også: 4 psykologiske tests for at kende din personlighed

4. Har masser af venner og nogle nære venner

Ekstroverte har en tendens til at have mange venner, mens introverte har en tendens til at have få nære venner, som de tilbringer det meste af deres tid med i små grupper. Ambivert har begge dele; et bredt netværk af venner og en lille gruppe nære venner, der virkelig kommer ud af det.

5. Fuld af empati

Hvis en ven har et problem, kan en udadvendt person forsøge at tilbyde en øjeblikkelig løsning, og en indadvendt kan være mere en lytter. En ambivert lytter måske og stiller tankevækkende spørgsmål for at prøve at hjælpe.

6. Balance i alle situationer

Med hensyn til gruppeindstillinger er ambiverte i stand til at give den tiltrængte balance for social dynamik. En ambivert er en person, der hjælper med at bryde akavede tavsheder og får andre mennesker, der er mere indadvendte, til at føle sig trygge ved at starte samtaler.

Læs også: 5 tegn på, at en psykologisk tilstand bliver forstyrret

7. Føler sig ofte i tvivl

Ambiverte kan være både introverte og udadvendte, en ambivert er ikke altid sikker på, hvad der er bedst for ham eller hende. Ville det være bedre for ham at sidde derhjemme og læse en bog eller hænge ud med sine venner.

Nogle gange kan bare det at være i en af ​​de to ekstreme situationer tilskynde den ambiverte til at tilpasse sig og slappe af i en af ​​situationerne, men andre gange kan det være et problem.

Når en ambivert befinder sig i en social situation, han ikke kan lide, kan han blive irritabel eller meget stille.

8. Har talentet til at være iværksætter

De fleste ambiverte har talentet til at være iværksættere. Han kan være en holdspiller eller en leder, fordi han kan relatere til både indadvendte og udadvendte kolleger.

En af undersøgelserne offentliggjort i tidsskriftet Psykologisk Videnskab fandt ud af, at ambiverte kan udføre salgsopgaver meget bedre end udadvendte eller indadvendte.

Dette skyldes den unikke kombination af at vise et målbart niveau af selvsikkerhed og entusiasme. En ambivert er i stand til at bruge sit kropssprog til at opbygge og skabe bedre relationer. Det er tegnene på en, der er ambivert. Du kan bede om mere information om ambivert gennem applikationen !

Reference:
Mindbodygreen. Fået adgang i 2021. 7 tegn på, at du kan være en ambivert og hvordan du trives
Healthline. Fået adgang i 2021. 5 tegn på, at du kan være en ambivert