Er det rigtigt, at fortyndet sæd er svært at befrugte en partner?

, Jakarta - Sperm er en vigtig celle produceret af de mandlige reproduktive organer. Af denne grund er det vigtigt for mænd at have sunde sædceller af høj kvalitet. Unormale sædceller vil helt sikkert have svært ved at nå og trænge ind i ægget, så det vil hæmme befrugtningsprocessen.

Når man ved, at sæden ikke er normal, er det nødvendigt at lave en sædundersøgelse eller sædtest. Spermprøver udføres ved laboratorieanalyse af de sædprøver, der er taget. Denne test har til formål at analysere flere ting, herunder sædceller, struktur eller form, bevægelse, surhedsgrad (pH), volumen, farve og viskositet.

Her er karakteristikaene for sunde sædceller, der ville være nemme at befrugte en partner:

  1. Føles tyk

Sund sæd er kendetegnet ved sin tykke konsistens, og dette er en af ​​hovedegenskaberne. Hvis den er tyk, er der ingen tvivl om, at sæden er sund. Tykke sædceller indikerer også, at din krops tilstand er ved godt helbred. I mellemtiden, når viskositetsniveauet falder eller er løbende, så er det faktisk fordi din krop er meget træt. At lave meget aktivitet, indtil du er træt, kan udløse vandig sæd, når den frigives.

Læs også : Wow, disse fødevarer kan forbedre mænds sædkvalitet

  1. Masser af sædproduktion

Et andet kendetegn ved sunde sædceller kan også ses ud fra antallet, når de frigives. Hvis tallet er stort, er der ingen tvivl om, at situationen er normal. I gennemsnit vil mænd føle sig mærkelige, hvis den sæd, der frigives, ikke er så meget. For at finde ud af, om der frigives meget sæd eller ej, kan det gøres ved at måle det. Øjeblikket for ejakulation er et godt tidspunkt at måle, hvor meget sædvæske der frigives. Mængden, der anses for normal, er 1-2 spsk sæd på kun 1 ejakulation.

  1. Hvid sperm

For at finde ud af, at din sæd er ved godt helbred, prøv at tjekke farven. Vær opmærksom på, om farven på den frigivne sæd er hvid. Hvis farven er hvid, kan du blive lettet, fordi din sæd er i en sund, normal og perfekt tilstand. Du behøver dog heller ikke bekymre dig, hvis din sæd er hvid, men let gullig, fordi denne farve stadig anses for normal og stadig er i en sund tilstand.

Læs også a: Virker alkoholiske drikkevarer påvirker sædkvaliteten?

  1. Sticky sperm tekstur

Dette er også en af ​​de vigtige egenskaber for dig at være opmærksom på, fordi egenskaben ved klæbrig sæd indikerer, at sæden er meget sund. Men hvordan tjekker man det? Du skal bare se på den sæd, der er blevet frigivet under ejakulation, og se om den er klistret eller ej.

Som en grundlæggende egenskab skal sunde sædceller ikke kun være tykke og hvide, men også dens klæbrighed er en afgørende faktor. Hvis det er tykt, hvidt og klistret som gelé, er det sikkert, at du har sunde sædceller.

  1. Dufter som akacieblade

Bortset fra karakteristikaene af form eller tekstur, antal og farve, skal du også være opmærksom på egenskaberne ved sund sæd fra lugten eller lugten under ejakulationsprocessen. Nogle mennesker med sædproblemer vil opleve, at sæden lugter dårligt og ret foruroligende. Når du lugter en ubehagelig lugt fra sæd, bør du straks tjekke. Fordi dette kan forstyrre din partner under samleje.

Læs også : Karakteristika for sund sæd

Det er kendetegnene ved sunde sædceller. Hvis din sæd ikke har ovenstående egenskaber, er det en god idé at meddele det til lægen gennem ansøgningen straks at tage den bedste behandling. Samtale med læge kl kan gøres via Snak eller Stemme/videoopkald når som helst og hvor som helst. Du kan få lægeråd på en praktisk måde ved at: Hent Ansøgning på Google Play eller App Store lige nu.