Disse 6 frugter hævdes at være effektive til at forbedre Miss V's helbred

Jakarta - At tage sig af de reproduktive organer er en af ​​de obligatoriske ting, som alle kvinder gør. At have en sund skede betyder at have masser af gode bakterier i sig for at afværge infektion, samt opretholde en normal pH i den. En sund skede vil også udskille væske, der fungerer for at holde skeden ren.

Læs også: Den rigtige måde at bevare frøken Vs renlighed

Med passende pleje kan pH i skeden opretholdes. En af de anbefalede naturlige behandlinger er at spise frugt. Hvilke frugter er gode for vaginal sundhed? Her er den fulde anmeldelse!

  • Avocado

Avocadoer er en af ​​de bedste frugter til vaginal sundhed. Denne frugt indeholder gode fedtstoffer, vitamin B6 og kalium, som har en god effekt på kvindens libido. Avocadoer er en af ​​de fødevarer, der kan få kroppen til at producere naturlige smøremidler og øge niveauet af hormonet østrogen i den.

Det stopper ikke der, denne frugt kaldes også effektiv til at øge succesen med befrugtning eller graviditet på grund af det umættede fedtindhold i den. Har du tænkt dig at prøve det?

  • orange

Frugt med en syrlig smag er en af ​​de frugter, der er gode for vaginal sundhed. Appelsiner indeholder lave kalorier, hvilket kan reducere risikoen for nyresvigt. Hvis det indtages regelmæssigt, vil fibromer i livmoderen langsomt stige. For at få disse fordele kan du indtage to appelsiner eller mere for at udvikle fibromer i livmoderen.

Ikke nok med det, så er denne frugt som er rig på C-vitamin også i stand til at styrke kroppens immunforsvar, og gøre skedens hud blødere og mere elastisk. Hvis du har elastisk vaginal hud, bliver sex sjovere, fordi det vil undgå vabler.

Læs også: Den bedste måde at kende en kvindes fertile periode

  • tranebær

Den næste frugt, der er god for vaginal sundhed, er tranebær. Denne frugt er høj i antioxidanter og sure forbindelser, der kan reducere risikoen for vaginale infektioner. Ikke kun det, tranebær er også nyttige til at forhindre urinvejsinfektioner (UVI), som ofte opleves af kvinder.

Tranebær er beriget med vitamin C og E, som kan øge udholdenheden. For at nyde fordelene kan du indtage det direkte eller forarbejdet til juice uden at blive blandet med kunstige sødestoffer.

  • Æble

Faktisk kan det forbedre ydeevnen i sengen at spise et æble hver dag. Frugt, der er godt for vaginal sundhed, er også i stand til at forbedre seksuel funktion, ophidselse og øge evnen til orgasme. Denne frugt virker ved at stimulere blodgennemstrømningen til skeden.

  • Banan

Bananer indeholder kalorier, vitamin B6, C, mangan, kalium, biotin og kobber. De antioxidante og anti-inflammatoriske egenskaber i det er meget gode for kroppen såvel som huden. Denne frugt er i stand til at fremme seksuel aktivitet, der fører til befrugtning.

  • Citron

Citronens sure natur gør denne frugt til en god frugt for vaginal sundhed, fordi den er i stand til at opretholde normale pH-niveauer i den. Antioxidanterne i citron er også i stand til at hjælpe med at beskytte celler i kroppen mod udsættelse for frie radikaler. Citron er også i stand til at booste immunforsvaret. For at få fordelene kan du indtage citron, der er blevet blandet med varmt vand og honning 1-2 gange om dagen.

Læs også: Kan en besværlig livmoder forstyrre fertiliteten?

Ikke kun frugter, der kan give næring til skedeorganerne, du skal også rense skeden regelmæssigt, bruge undertøj, der absorberer sved, og skifte bind eller trusseindlæg hver 3-4 time. Hvis du oplever problemer med dette vigtige organ, skal du tale direkte med lægen i ansøgningen for at få den rigtige behandling!

Reference:

Hej smukke. Tilgået 2020. Inside Out: De 15 bedste fødevarer til at fodre din vagina.

Sundhed. Tilgået i 2020. De bedste og værste fødevarer til din vagina.