Pas på farlige komplikationer på grund af kutane larvemigranter

, Jakarta - Kutane larve migrans (CLM) er en endemisk sygdom, der ofte findes i tropiske og subtropiske områder. Denne sygdom omfatter en hudsygdom forårsaget af en parasitisk infektion, når hageormslarver findes i menneskelig hud. Når det kommer ind i menneskets hud, vil det automatisk forårsage mange farlige komplikationer.

Kutane larve migrans dette kan opstå på grund af direkte kontakt med fugtig jord, der er blevet forurenet med hageormslarver. Spredningen kan forekomme, når en person går barfodet på jorden. Derudover kan hageormslarver også komme ind i huden, når du solbader steder fyldt med jord.

Læs også: Hvorfor er børn sårbare over for kutane larve migraner?

Ikke kun det, kutane larve migrans det kan endda findes hos kæledyr, såsom katte og hunde. Flere typer hageorm, der kan forårsage kutane larve migrans , blandt andre:

  1. Ancylostoma braziliense og caninum. Denne parasit er hovedårsagen til kutane larve migrans, som findes hos katte og hunde.

  2. Bunostomum phlebotomum. Denne parasit er mere almindeligt forekommende i husdyr.

  3. Uncinaria stenocephala. Denne parasit er mere almindeligt forekommende hos hunde.

Diskuter med ekspertlæger på appen hvis du finder symptomerne, ja! Din læge vil råde dig til at gøre ting, der kan lindre dine symptomer.

Læs også: 7 typer hageorm, der forårsager kutane larvemigranter

Pas på farlige komplikationer på grund af kutane larvemigranter

De fleste tilfælde af ormeinfektion på huden kan faktisk komme sig af sig selv. Dette forhindrer dog ikke en person i komplikationer, der kunne opstå. Nogle af de farlige komplikationer som følge af kutane larve migrans , blandt andre:

  • Sekundær hudinfektion

Sekundære hudinfektioner, nemlig hudinfektioner, der optræder sammen med en tidligere eksisterende hudinfektion. Denne infektion vil dukke op på grund af vanen med at ridse den tidligere infektion.

Som et resultat vil purulente sår vises på huden, op til cellulitis. Hvis der opstår en sekundær hudinfektion, vil den syge opleve hævelse af huden, der føles varm, så huden bliver svær at bevæge.

  • Loefflers syndrom

Loeffler syndrom, som er en ormeinfektion, der vil påvirke blodet og forårsage en allergisk reaktion i huden. Dette kan opstå på grund af ophobning af infiltrater og eosinofiler i lungerne på grund af et stort antal ormeinfektioner. Mennesker med denne tilstand vil opleve hoste og åndenød, som symptomer hos personer med astma.

  • Parasit migration

Parasitter i kroppen pga kutane larve migrans kan migrere til andre områder af kroppen. I denne migrationsproces kan larverne lægge æg på enhver del af kroppen, de lever i.

Læs også: Pas på, hageorm-larve forårsager kutane larve-migranter

Ikke alle syge kutane larve migrans oplever specifikke symptomer. Desuden, hvis kutane larve migrans oplevet er et mildt tilfælde. I første omgang folk med kutane larve migrans Du vil føle en kløende fornemmelse på den berørte kropsdel. Kløe vil vise sig med en prikkende fornemmelse. Derudover inkluderer symptomer:

  • Der kommer faste klumper på huden.

  • Overfladen af ​​huden bliver rød.

  • Hudens overflade bliver ru og skællende.

  • Bumpene på huden vil til sidst danne sig som en slange og kan blive værre næste dag.

Disse symptomer skal behandles med det samme. For hvis ikke, kan larverne spredes til vigtige dele af kroppen, såsom tyndtarmen og lungerne. Når larverne har spredt de to vigtige dele, vil symptomer på åndenød, hoste og endda anæmi opstå.

Reference:
MD Edge Dermatology (Få adgang i 2019). Hvad spiser dig? Kutan Larve Migrans.
Dermnet MZ (Få adgang i 2019). Kutan Larve Migrans.