6 måder at håndtere superaktive børn på

, Jakarta – Din lille er meget aktiv og kan ikke sidde stille? Det er normalt, frue. Normalt vil børn blive meget aktive, når de er 2-3 år. Ikke få mødre er overvældede, fordi deres børn løber her og der og ikke kan sidde stille.

Mødre behøver ikke at bekymre sig om adfærden hos børn, der pludselig bliver meget aktive, fordi denne tilstand normalt opstår hos børn i alderen 2-3 år. Løbe rundt hist og her, lege med de genstande han finder, bøvle og mange andre ting, som den lille laver, når de er i deres aktive periode. Aktiv adfærd bliver dog ikke altid en kriminalitet, så mødre rådes til ikke at skælde deres børn ud. På den anden side forventes mødre at vejlede dem og styre deres børns aktive adfærd til gode og nyttige ting. Her er 4 måder, som mødre kan gøre for at håndtere aktive børn:

1. Inviter din lille til at lave interessante aktiviteter

Din lille er muligvis ikke i stand til at blive stille, fordi han keder sig ved at udføre de samme aktiviteter. Tænk derfor på forskellige sjove aktiviteter hver dag, som mor kan lave sammen med hende. I dag kan du for eksempel invitere din lille til at svømme i den kunstige swimmingpool, som du har installeret midt i haven. Dagen efter kan mor invitere Lille til at bade Si Blacky sammen.

2. Lad din lille hjælpe med at rydde op

Forbyd ikke din lille at hjælpe med huslige pligter af frygt for at få hænderne snavsede. Netop ved at lade hende være med til at feje gulvet, tørre bordet af eller samle nedfaldne papirer op, kan få hendes aktive energi til at kanaliseres. Men tag ikke dine øjne fra ham, mor, for at forhindre din lille i at putte sine beskidte hænder i munden. Så når din lille er færdig med sit arbejde, skal du hjælpe ham med at vaske sine hænder.

3. Find legetøj, han kan lide

Prøv at være opmærksom på, hvilket legetøj din lille kan lide mest, der kan få ham til at sidde stille, mens han leger med dem. Så kan mor invitere den lille til at lege legetøjet sammen, når han ikke kan holde sig stille.

4. Lad det gå

Det er i orden at lade barnet lege alene, så længe moderen holder øje med det, så det ikke rører ved farlige genstande, såsom knive, fatninger og så videre.

5. Inviter dine små til at lege udenfor

Hvis din lille er træt af at lege derhjemme, så tag ham af og til med ud at lege. Mor kan tage hende med til at lege cykler eller lege på gynger og rutsjebaner i parken nær huset. Når børn leger, skal du holde øje med deres sikkerhed.

6. Find aktiviteter, der dræner hans energi

Til indendørs kan mødre tilbyde en række sjovt legetøj til din lille at lege, såsom sand, der kan formes, klodser til at arrangere, bolde og så videre. Hvis din lille kan lide dyr, så giv ham en energisk Golden Retriever. Så i weekenden kan mor tage hende med til legeområder, såsom trampoliner, lege boldbade og så videre, så den lille ens energi kan kanaliseres.

Hvis dit barn viser symptomer på visse helbredsmæssige eller psykiske lidelser, tøv ikke med at spørge lægen gennem ansøgningen . Du kan kontakte lægen og roligt diskutere via Video/taleopkald og Snak når som helst og hvor som helst. Derudover kan mødre købe sundhedsprodukter og vitaminer, de har brug for . Bliv bestille og ordren vil blive leveret inden for en time. Så hvad venter du på? Hent nu også i App Store og Google Play.