Hvad får kroppen til at føle sig ofte hurtigt træt?

Jakarta – For at udføre daglige aktiviteter kræver det en sund kropstilstand. Hvis ikke, kan en uegnet kropstilstand hindre de aktiviteter, du udfører. Måske vil du føle dig søvnig og træt hele tiden. Udover at gøre dig ufokuseret, kan den træthed, der opstår, også få dig til at glemme let.

Så for at din krop altid er i form, skal du vedligeholde den fysiske kondition, for eksempel ved at spise nærende mad, få nok søvn, motionere regelmæssigt og så videre. Men vidste du, at der er nogle vaner, der kan gøre dig hurtigt træt? Tag et kig på nogle af årsagerne til træthed nedenfor, kom så!

  1. Dehydrering

Dehydrering er en tilstand, hvor kroppen mister meget væske i kroppen, karakteriseret ved gul eller mørkegul urin. Udover at gøre dig tørstig, kan dehydrering også gøre dig træt. Så for at forhindre dehydrering skal du opfylde din krops væskebehov ved at drikke masser af væske og spise mad med højt vandindhold, såsom frugt og grøntsager.

  1. Mangel på søvn

Udover at regenerere kroppens celler, bliver søvnen også lavet, så din krop er i stand til at udføre aktiviteter næste dag. Så det er ikke underligt, at folk, der mangler søvn, har en tendens til at være let søvnige og trætte midt i travle aktiviteter. For at forhindre dette skal du få nok søvn mindst 7 til 9 timer om dagen.

  1. Mangel på motion

Motion kan være med til at accelerere pulsen, så iltcirkulationen i hele kroppen bliver mere og mere effektiv til at reducere træthed. Så motion er ikke kun for at opretholde en sund krop, men også fysisk kondition. Men hvis du ikke er vant til at motionere, kan du starte med let motion såsom gåture, cykling, svømning og andre lette sportsgrene.

  1. Anæmi

Anæmi er en tilstand, hvor antallet af røde blodlegemer er lavere end det normale antal. Som et resultat har mennesker med anæmi ikke en tendens til at få nok iltrigt blod, så de bliver let trætte. Mennesker med anæmi vil også opleve symptomer som muskelspænding, svaghed, koncentrationsbesvær, åndenød, svimmelhed eller hovedpine. Denne tilstand kan overvindes ved at tage kosttilskud, især jern, vitamin B12 og C-vitamin for at hjælpe med at absorbere mineraler. Du kan købe de nødvendige kosttilskud i appen , du ved. Du skal kun bestille via applikationen , og din ordre vil blive leveret inden for en time.

  1. Depression

Depression er ikke kun forbundet med følelsesmæssige forstyrrelser, men også med fysiske symptomer som træthed, hovedpine og tab af appetit. Depression kan forstyrre balancen af ​​serotonin, et kemikalie, der også spiller en rolle i at regulere "kropsuret". Som et resultat har deprimerede mennesker en tendens til at have problemer med at sove, hvilket kan gøre dem hurtigt trætte næste dag. Hvis du fortsætter med at føle dig træt og trist uden grund i mere end to uger, skal du tale med din læge for at finde ud af hvorfor. For at tale med en læge kan du drage fordel af funktionerne Kontakt læge i app . Du kan kontakte lægen via Stemme/videoopkald og Snak når som helst og hvor som helst.

  1. For meget koffein

Indtagelse af koffein kan faktisk øge årvågenhed og koncentration. Men en undersøgelse siger, at indtagelse af for meget koffein faktisk kan forårsage træthed. Så uanset hvad du kan lide med koffeinholdige drikke, skal du begrænse koffeinforbruget til ikke mere end 4 glas om dagen. Hvad angår gravide kvinder, bør koffeinforbruget ikke være mere end 3 glas om dagen.

Ud over at tale med læger kan du også tjekke kolesterolniveauer, blodsukkerniveauer og andre på applikationen , du ved. Det er nemt! Du vælger bare Service Lab indeholdt i ansøgningen , angiv derefter dato og sted for undersøgelsen, så vil laboratoriepersonalet komme for at se dig på det aftalte tidspunkt. Så kom nu Hent Ansøgning nu også i App Store og Google Play.