Døtre er altid tæt på deres fædre, dette er grunden

, Jakarta - Far og datter har et unikt bånd. Hvis moderlige bånd var blevet mere bredt anerkendt, undersøgt og diskuteret åbent, ville en fars forhold til sin datter måske ikke have fået meget opmærksomhed. Faktisk viser forskning, at fædre også har en forældrestil med stor indflydelse på deres børn i forhold til at forme adfærd, herunder døtre.

Forskning viser, at døtre, der har tætte relationer til deres fædre, har en tendens til at have mange personlige fordele. For eksempel sundere romantiske forhold, bedre adfærd, øget selvværd, positivt kropsopfattelse, bedre uafhængighed og bedre beslutningsevner.

Læs også: Grunde til, at piger er tættere på far

Grunde til, at piger er tættere på far

Mellem far og datter skaber normalt et bedre og tættere forhold. Hvad skete der egentlig mellem far og datter?

1. Far er den første dreng i en datters liv

Indsigt om det modsatte køn dannes ved at observere faderen. Synet på mænd er, at det vil påvirke barnets forhold til sin mand i fremtiden, hvordan hun værdsætter sig selv, og hvordan hun opfører sig over for sin mor.

En kærlig far vil indgyde sin datter et positivt syn på drengen, hvilket får hende til at føle sig selvsikker, i stand til at elske og stole på. Fædre bidrager også til en datters mentale, følelsesmæssige, fysiske og åndelige sundhed.

2. Fædre er beskyttere af døtre

Traditionelt var det menneskelige instinkt at beskytte. Mænd har generelt større fysisk styrke, så deres rolle søges at beskytte kvinder og børn. Konventionelt betragter far sin kone og datter som behov for beskyttelse og sikkerhed, så han skal sørge for det.

3. Piger er fulde af kærlighed

Drenge bliver ofte lært at kontrollere deres følelser. I mellemtiden har piger en tendens til at være mere udtryksfulde end drenge. Derfor er de altid ivrige efter at vise hengivenhed med simple fagter og udtryk.

For en far, der arbejder uden for hjemmet hele dagen, kan et stort smil med et glimt i datterens øjne være en lettelse og gøre alt det hårde arbejde værd. De fleste fædre anser også deres døtre for at være dem, der vil tage sig af dem, når de bliver ældre.

Læs også: 5 forskelle forældreskab piger og drenge

4. Far forkæler sin Datter

De fleste fædre kan forlænge deres børn, især døtre. Hvis mor anvender mange regler, bliver far det partner in crime piger bryder reglerne. Når mødre ikke tillader deres døtre at spise søde fødevarer, vil fædre gå på kompromis med at købe børns yndlingssnacks.

5. Fædre kan lære børn at være hårde

Bag den hengivenhed og forkælede følelser, som faderen gav, smuttede faderen i al hemmelighed også en besked, så hans datter kunne leve et hårdt liv. Far blev en person, der ikke udtrykkeligt ville udtrykke skuffelse. Når en far ser ind i sin datters øjne, kan der ikke siges andet end blikket i hendes øjne.

Piger, der ikke har et sikkert bånd til deres far, er mere tilbøjelige til at udvikle adfærdsproblemer og har svært ved at tilpasse sig situationer senere i livet. Fraværet af en faderfigur, eller en følelsesmæssigt fjern far, kan få en datter til at vokse op mere indadvendt, med fordomsfulde syn på det modsatte køn og svært ved at knytte varige bånd til mænd.

Problemer fra de tidlige stadier af livet kan påvirke et individs evne til at håndtere situationer senere i livet. Derudover gør det positive forhold mellem datter og far ens overgang til hvert liv lettere.

Læs også: J en far, der er tæt på sine børn, selvom han har travlt med arbejde, det kan han!

Hvis fædre har svært ved at håndtere døtre, kan fædre spørge en psykolog gennem ansøgningen . Interaktion med læger er lettere, hvis ansøgningen allerede i- Hent i smartphones. Fordi kommunikation kan ske ved Chat eller tale/videoopkald når som helst og hvor som helst .

Reference:
Psykologi i dag. Hentet 2020. Daughters and Dads: How Close Is Too Close?
Baby Gaga. Tilgået 2020. 15 grunde til, at fædre forbinder bedre med døtre