Forlader hulrum, dette er virkningen

Jakarta - Folk ignorerer stadig vigtigheden af ​​at opretholde tandhygiejne og udføre regelmæssige tandsundhedstjek. Dette gør dig tilbøjelig til at få hulrum. Ny behandling foretages, hvis smerten har angrebet og forstyrrer komfort og aktiviteter. Ja, tandpine er ikke sjovt, især hvis det er forårsaget af huller.

Hulrum er tilbøjelige til at forekomme hos børn. Disse tand- og mundproblemer kan dog forekomme hos voksne, som ikke er opmærksomme på deres tandsundhed. Desværre kan hulrum, der ikke behandles med det samme eller ikke behandles korrekt, føre til infektion i kropsvæv. Ignorer ikke hulrum, for det er den påvirkning, du vil få.

  • Uudholdelig smerte

Smerten du føler afhænger af, hvor stort hullet er i tanden. Måske kommer smerten og varer i et par sekunder, for derefter at forsvinde. Denne smerte vil dog komme tilbage og med en højere sværhedsgrad end før. Det er ikke umuligt, denne smerte stråler ud i hovedet.

Læs også: Hvad forårsager hulrum?

  • Tand byld

Ubehandlede hulrum resulterer i infektion, der spreder sig til de bløde vævsdele af pulpen, kæben eller munden. Alvorlige infektioner kan forårsage bylder eller lommer fyldt med pus, der vises omkring tænderne eller tandkødet. Udseendet af denne byld er mere på grund af de bakterier, der ophobes i munden.

  • Gummiproblemer

Gingivitis eller tandkødssygdom viser symptomer på betændelse i tandkødet efterfulgt af stærke smerter. Faktisk kan denne sygdom angribe andre sunde tandkød. Dette får tandkødet til at se hævede og rødlige ud og kan endda bløde, når du rører ved eller børster dem. I alvorlige tilfælde af hulrum kan du også udvikle en tilstand kaldet paradentose.

Læs også: Dette er processen med forekomsten af ​​hulrum

  • Hjertesygdomme og slagtilfælde

Hvad er sammenhængen mellem hulrum og hjerteproblemer? slag ? Tilsyneladende udløser skadet tandkød, at bakterier i munden trænger ind i blodbanen, hvilket resulterer i infektion i den indre hjertemuskel. Ligeledes med risiko for slag . Både hjerteproblemer og slag kan føre til døden, så du skal virkelig ikke tage let på det.

  • Effekt på kæbestruktur

Hulrum, der står ubehandlet og ubehandlet i lang tid, vil gøre den infektion, der opstår, mere spredt. Ikke kun angriber andre sunde tænder, denne infektion kan også angribe tandkødet. Uden behandling er risikoen for kæbeknogleskader meget mulig. Dette kan ske, hvis du mangler tænder på grund af huller i forrådnelse, der får andre tænder til at flytte sig. Dette skift påvirker strukturen af ​​tænderne og kæben.

Læs også: Årsagen til, at hulrum kan give hovedpine

Tilsyneladende er påvirkningen af ​​hulrum, der ikke behandles med det samme, meget farlig, ikke? Faktisk til det punkt at være livstruende. Dette er grunden til, at du regelmæssigt bør tjekke din tandsundhed, mindst hver 6. måned, så infektioner kan opdages tidligt og behandling kan udføres.

Det er nu ikke svært at bestille tid hos tandlægen på hospitalet, for du kan bruge appen . Du kan også stille og besvare spørgsmål med tandlæger gennem denne applikation. Det er nemt, ikke?

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. Tandhuler.
Mayo Clinic. Tilgået 2020. Hulrum/tandskader.
Min tand. Tilgået 2020. Hvad sker der, hvis hulrum efterlades ubehandlet?