Barn ramt af forbrændinger? Behandl på denne måde

, Jakarta - Barndom eller barndom er en tid, hvor de ofte udforsker deres miljø. Dit lille barn, der er nysgerrig, kan blive udsat for varmt vand, elektrisk stød, røre ved en nærliggende stegepande eller gryde. Derudover kan børn også blive udsat for gnister, når de leger med fyrværkeri eller tændstikker ved et uheld. Hvis dette sker, skal du ikke bebrejde dig selv, fordi disse ting kan ske når som helst og hvor som helst. Du må hellere få tjekket såret og behandle det hurtigst muligt. Her er nogle ting, du skal vide om forbrændinger, og hvordan du behandler dem korrekt.

Typer af forbrændinger

  • Førstegradsforbrændinger

I første grad opstår der forbrændinger på det øverste lag af huden. Huden vil se rød ud, føles smertefuld, hævet og tør uden blærer. Generelt vil disse forbrændinger hele inden for 3-6 dage, men huden skaller inden for 1-2 dage efter forbrændingen.

  • Andengradsforbrænding

I anden grad indgår forbrændinger i en mere alvorlig tilstand, fordi de har skadet det nederste lag af hud eller dermis. Huden vil se blæret ud, rød i farven og føles meget smertefuld. Helingsprocessen for dette niveau af forbrænding er ret lang og når tre uger eller mere.

  • Tredjegradsforbrænding

Tredjegradsforbrændinger er de mest alvorlige forbrændinger, fordi de har skadet alle lag af huden og det underliggende væv. Huden vil se tør og hvid ud, mørkebrun og endda se forkullet ud. I dette skadesniveau bliver den berørte hud nogle gange følelsesløs eller kun let smertefuld på grund af nerveskade.

Hvordan man overvinder forbrændinger hos børn

Hvis der sidder en klud fast til barnets forbrænding, så prøv ikke at fjerne den. Klip det tøj, der er omkring forbrændingen, for ikke at forårsage hudskader, og lad lægen, der behandler forbrændingen, have passende medicinsk udstyr.

Hvis forbrændingsområdet hos børn er relativt lille, skal du dække såret med gaze eller en steril bandage i mindst 24 timer. For at lindre smerte, giv paracetamol i henhold til den anbefalede dosis eller i henhold til en læges anvisninger. Så hvis forbrændingsområdet på barnet er ret bredt, skal du straks tage dit barn til den nærmeste læge eller hospital for korrekt behandling.

Hold dit barn væk fra farlige genstande uden for børns rækkevidde, såsom tændstikker, fyrværkeri, stearinlys, varmt vand og andre for at forhindre forbrændinger på børn. Få den medicin du skal bruge med det samme kl ved at bruge tjenesten Apotek levering hurtigt, sikkert og bekvemt. Tal også med din læge for at behandle dit barns helbredsproblemer korrekt. Hent ansøgning snart smartphone Du er i App Store og Google Play lige nu.

LÆS OGSÅ: Slip af med ar med disse 7 naturlige måder