Godt menneskefoder til hunde

, Jakarta – Der er mange specielle hundefoderprodukter, der kan købes på markedet. Normalt er denne type foder specialdesignet og indeholder de næringsstoffer, som hunde har brug for. Nogle gange kan hunden dog være irriterende eller synes at have lyst til det foder, ejeren indtager. Nogle gange bliver ejeren utålmodig og giver maden.

Men vær forsigtig, faktisk er ikke alle typer menneskefoder tilladt og sikkert til indtagelse af kæledyrshunde. Fordi hunde og mennesker har meget forskellige fordøjelsessystemer. Derfor er nogle typer menneskefoder muligvis ikke egnede til hunde. Så hvad er de menneskelige fødevarer, der er gode for hunde? Tjek diskussionen herunder!

Læs også: Kend 6 næringsstoffer, som voksne hunde har brug for

Fødevarer, som hunde kan spise

Som ejer er det meget vigtigt at vide, hvad din hund har brug for, og hvilken slags foder der er godt at give. Ud over specielt hundefoder vil kæledyr nogle gange også have menneskefoder. Der er flere typer menneskefoder, som er gode og sikre for hunde at spise, herunder:

  • Frugter

Menneskeføde, som hunde kan spise, er frugt. Men ikke alle typer frugt kan og er sikre for hunde at spise. Nogle typer frugt, som du kan prøve at give din hund, er vandmelon, æbler, blåbær, ananas, brombær og mango.

  • Grøntsager

Ud over frugter er grøntsager også inkluderet i kategorien menneskefoder, der kan indtages af kæledyrshunde. Der er flere typer grøntsager, der kan gives til hunde, herunder gulerødder, grønne bønner, asparges, spinat, broccoli og svampe.

Læs også: Pas på, disse fødevarer er farlige for hunde

  • Kød

Hunde kan også få kød. Faktisk er denne type indtag vigtig nok til at hjælpe med at opfylde deres ernæringsbehov. De typer kød, der er sikre og kan indtages af hunde, er kylling, fisk, laks og rejer.

Ud over fødevarer, der er tilladte eller sikre til indtagelse, kan flere andre typer menneskeføde være på vagt over for. Faktisk kan nogle typer menneskefoder gives til hunde, men i begrænsede mængder. Nogle typer menneskefoder, der bør begrænses af hunde, er tomater, nødder, mælk, honning, kanel og ost.

Der er også typer menneskefoder, som ikke er tilladt, selv forbudt for hunde at spise. Vi anbefaler, at du aldrig giver din hund følgende fodertyper:

  • Chokolade;
  • Te eller kaffe;
  • Løg;
  • Avocado;
  • Hvidløg;
  • Alkohol;
  • Citroner.

For at være mere sikker bør du undgå skødesløst at give menneskefoder til hunde. Hvis du er i tvivl, kan du prøve at snakke og spørge om menuen med godt menneskefoder til hunde hos dyrlægen i ansøgningen . Det er nemmere at kontakte dyrlægen når som helst med kun én app. Kom nu, Hent nu i App Store og Google Play!

Læs også: Få tips til fodring af voksne hunde

Når du skal vælge foder til en hund, er der flere ting, der bør overvejes og justeres. Dette er vigtigt, for at hundens ernæringsbehov kan dækkes ordentligt. Sørg i det mindste for at vælge et hundefoder i henhold til din hunds alder, ernæringsmæssige behov, hundestørrelse og niveau af fysisk aktivitet. Du kan finde information relateret til næringsindholdet og andet bag emballagen af ​​hundefoder.

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. Kan min hund spise dette? En liste over menneskeføde, som hunde må og ikke må spise.
Reader's Digest. Hentet 2020. Menneskeføder, der faktisk er gode til din hund.
Proplan.co.id. Tilgået i 2020. 4 ting at overveje, når du vælger hundefoder.