Forstå risiciene ved at lave trådimplantater i ansigtet

"I dag er skønhedsbehandlingsmetoder til ansigtshud stadig mere sofistikerede. En af de mest populære kosmetiske procedurer blandt kvinder er trådimplantater. Denne procedure bruges til at opstramme ansigtshuden, så den ser yngre ud. Selvom det anses for ret sikkert, kan der stadig være bivirkninger og komplikationer på grund af trådimplantater."

, Jakarta – At have en fast og ungdommelig ansigtshud er drømmen for de fleste kvinder. Udover at gøre hudpleje naturligt, kan ansigtshud, der ser yngre ud, også fås ved at plante tråde.

Denne ene skønhedsprocedure er ret populær blandt kvinder, der er gået ind i 30'erne. Selvom trådimplantater anses for at være ret sikre, betyder det ikke, at den kosmetiske procedure ikke er uden risici.

Så hvis du er interesseret i at prøve at lave trådimplantater i dit ansigt, er det en god idé først at forstå, hvilke bivirkninger der kan opstå her.

Læs også: Bliv smuk med trådakupunkturmetoden

Forstå garnplantning, og hvordan det fungerer

Plantegarn el trådløft er en kosmetisk procedure, der har til formål at løfte og forme ansigtet. Denne procedure bruger midlertidige medicinske suturer til at trække i din hud, så den ser stram ud.

For dem af jer, der begynder at bemærke ældningstegn på din ansigtshud, kan du drage stor fordel af de subtile forbedringer, der frembringes af trådimplantater. For folk, der ikke kan blive opereret ansigtsløftning fordi du har en medicinsk tilstand, der bringer generel anæstesi i fare, kan trådimplantater være et sikrere alternativ.

Trådning fungerer på to måder. Først vil lægen placere tynde, opløselige suturer under din hud, og derefter trække din hud stramt i områder, såsom din pande, kinder, under dine øjne og kæbekanten.

Nå, denne usynlige, smertefri ledning vil gribe fat i huden og sikre, at den griber det underliggende væv og muskler, når den trækkes stramt. På den måde vil ansigtshuden blive løftet og se stram ud.

Herefter vil trådtråden, der er blevet indsat, udløse kroppens helbredende respons. Selvom tråden under huden ikke skader dig, vil din krop opdage suturmaterialet og stimulere kollagenproduktionen i det område, hvor tråden er implanteret. Nå, kollagen kan udfylde huller i slap hud og genoprette ungdommelig elasticitet til dit ansigt.

Læs også: Kollagen er vigtigt for skønhed, her er hvordan man øger det

Risikoen for at plante tråde, der kan opstå

Trådimplantater betragtes som en lavrisikoprocedure, men bivirkninger og risikoen for komplikationer fortsætter. Alligevel er bivirkningerne af trådimplantater mindre end plastikkirurgiske procedurer.

Følgende er bivirkninger, der ikke er ualmindelige efter trådning:

  • blå mærker.
  • Opsvulmet.
  • Blodig.
  • Let smerte i trådindsprøjtningsområdet.

Udover ovenstående bivirkninger er der også 15-20 procents chance for komplikationer, herunder fordybninger. Men chancerne for disse komplikationer er små og kan let løses.

Her er komplikationerne ved trådplantning, du skal være opmærksom på:

  • Allergisk reaktion på anæstetika eller tråde implanteret i ansigtet.
  • Blødning fra proceduren udført under din hud.
  • Der dannes en synlig 'dimple' eller træk, hvor tråden indsættes.
  • Utilsigtet migration eller bevægelse af trådene, der får huden til at virke klumpet eller svulmende.
  • Smerter under huden, fordi tråden er for stram eller på det forkerte sted.
  • Infektion i procedureområdet.

Af alle risiciene ved trådimplantater er infektion den, man skal passe mest på. Ring straks til din hudlæge, hvis du oplever:

  • En grøn, sort, brun eller rød udflåd ved procedureområdet.
  • Hævelse af huden forbedres ikke efter mere end 48 timer.
  • Vedvarende hovedpine.
  • Feber.

Læs også: Langtidsvirkninger af plastikkirurgi, hvis det gøres gentagne gange

Hvis du stadig ønsker at stille spørgsmål om trådimplantationsproceduren, så tøv ikke med at spørge en hudlæge gennem ansøgningen . igennem Video/taleopkald og Snak, kan du kontakte en hudlæge at søge sundhedsråd når som helst og hvor som helst. Kom nu, Hent applikationen lige nu.

Reference:
Healthline. Tilgået 2021. Alt, hvad du vil vide om en trådløft-procedure.