Vigtigheden af ​​at lave en celleprøve for Miss V's helbred

Jakarta - PAP udstrygning blive en medicinsk aktivitet, der faktisk er obligatorisk for alle kvinder, der har haft sex. Ironisk nok ved ikke mange kvinder vigtigheden PAP udstrygning For Frøken V's helbred er det ikke engang få, der forstår, hvad det er PAP udstrygning . Hvorimod, PAP udstrygning være den mest effektive måde at opdage livmoderhalskræft for kvinder.

PAP udstrygning er en lægeundersøgelse af livmoderhalsen, der er nyttig til at opdage tegn på livmoderhalsændringer. Denne undersøgelse kan være den nemmeste måde at finde ud af, om en kvinde har HPV-virus, som er en indikation på livmoderhalskræft. Selvfølgelig vil tidlig påvisning af livmoderhalskræft øge procentdelen af ​​kvinder, der kommer sig fra denne dødelige sygdom.

Vigtigheden af ​​at gøre PAP udstrygning

Inspektion PAP udstrygning bør gøres mindst en gang om året, hvis en kvinde har haft sex. Alligevel er der forskellige andre faktorer, der gør, at en kvinde rådes til at få denne undersøgelse oftere.

Nogle af disse faktorer er kvinder, der viser sig at være smittet med hiv, kvinder, der bruger kortikosteroider, nemlig svækket immunitet som følge af at lave kemo, og indikationer på kræftcellevækst ved tidligere undersøgelser. For kvinder, der aldrig har haft sex og ældre kvinder, der er mere end 65 år, anbefales det ikke at gøre dette PAP udstrygning .

Læs også: Tag det ikke let, vær opmærksom på disse livmoderhalskræftsymptomer

Frygt for den smerte, det forårsager, gør, at de fleste berettigede kvinder er tilbageholdende med at få denne test udført. Faktisk undersøgelse PAP udstrygning absolut smertefrit. Prøvetagning tager heller ikke lang tid. Proceduren er også enkel, det er nok at tage en prøve i livmoderhalsområdet ved hjælp af et spekulum efterfulgt af prøveudtagning, eller også kendt som skrabning .

Fordele ved at gøre PAP udstrygning for Frøken V's Sundhed

Faktisk, hvad er fordelene PAP udstrygning for sundheden? Her er nogle af dem:

Opdagelse af forekomsten af ​​seksuelt overførte sygdomme

Ikke mange ved, at en af ​​de vigtige årsager PAP udstrygning for Miss V's helbred er at hjælpe med at opdage forekomsten af ​​seksuelt overførte sygdomme, som selvfølgelig er sundhedsfarlige på grund af infektionens påvirkning. Selvom dette ikke altid sker, men det skader aldrig at tjekke for at undgå denne risiko.

At kende forekomsten af ​​betændelse hos Miss V

Der er to resultater i undersøgelsen PAP udstrygning , dvs. normal og unormal. En af årsagerne til resultaterne PAP udstrygning Hvad der ikke er normalt, er forekomsten af ​​betændelse i livmoderhalsen. Men indtil lægen siger, at betændelsen er farlig, behøver kvinder ikke bekymre sig for meget. Normalt vil lægen foreslå at udføre en opfølgende undersøgelse relateret til forekomsten af ​​betændelse i Miss V.

Læs også: Effekten af ​​IUD prævention på livmoderhalskræft

Registrering af ændringer i livmoderhalsen

Fordel PAP udstrygning For Frøken V's helbred er næste skridt at hjælpe med at opdage ændringer i livmoderhalsen, eller hvad der ofte omtales som dysplasi . Denne ændring vil føre til potentialet for dannelse af kræftceller i livmoderhalsen Senere vil resultaterne af undersøgelsen blive brugt af læger som reference til at give yderligere tiltag til at forebygge og overvinde disse ændringer, før de bliver til farlige kræftceller.

Opdagelse af en infektion i Miss V

En af årsagerne til infektion hos Miss V skyldes bakterier Actinomyces . Nå, for at opdage dets udseende i Miss V, vil kvinder blive rådet til at gøre PAP udstrygning . Normalt vil kvinder, der bruger spiral, have større risiko for at udvikle denne infektion. Lægen vil også foreslå at tage antibiotika eller seponere spiralen.

Det var en kort gennemgang af vigtigheden PAP udstrygning For Frøken V's helbred er her de forskellige fordele. Lad det ikke være for sent, for forebyggelse er altid bedre end helbredelse. Spørg straks lægen, hvis du oplever mærkelige symptomer i din krop, især i Miss V. Brug applikationen for at gøre det nemmere for dig at spørge direkte til lægen. Ansøgning Du kan gøre det Hent fra Google Play Store eller App Store.