Her er 5 typer af veer under graviditeten, og hvordan man håndterer dem

, Jakarta - Dybest set opleves veer ikke kun før levering. I nogle tilfælde kan en gravid kvinde med en gestationsalder, der stadig er langt fra terminsdatoen, opleve dette. Hvad er de almindelige tegn på sammentrækninger, som gravide kvinder oplever? Mave, der føles stram fra midten og ned i en af ​​dem. Denne tilstand udløser uundgåeligt bekymring, især for kvinder, der er gravide for første gang.

Derfor rådes enhver kommende mor til bedre at forstå flere typer af graviditetssammentrækninger samt hvordan man overvinder dem. Sammentrækninger i sig selv er opdelt i fem slags, nemlig for tidlige veer, falske veer, veer under samleje, inertielle veer og veer. Så er den stramme mave, du oplever, virkelig en sammentrækning eller bare babyens bevægelse i livmoderen?Find en fuldstændig forklaring på hver type sammentrækning nedenfor:

1.For tidlige sammentrækninger

Den første type af graviditetssammentrækninger er for tidlige veer. Tidlige veer opstår normalt tidligt i graviditeten, nemlig første trimester. Denne tilstand opstår, når kroppen stadig er i gang med at tilpasse sig forskellige ændringer på grund af graviditet. Hvis du føler, at din mave føles stram i en ung svangerskabsalder, skal du ikke bekymre dig. Denne type sammentrækning er forårsaget af strækning af bindevævet omkring livmoderen, som normalt efterfølges af flatulens, forstoppelse og mangel på væske. Så samlet set er tidlige veer stadig relativt normale. En ting at være opmærksom på er, hvis veerne ikke forsvinder og er ledsaget af pletblødninger. Kontakt straks en læge for yderligere behandling.

2.Falske sammentrækninger

Falske veer eller Braxton Hicks forekommer generelt ofte i graviditeter, der går ind i alderen 32-34 uger. Denne form for sammentrækning varer hvert 30. minut med en varighed på omkring 30 sekunder. Et tegn på, at nogen oplever falske sammentrækninger, er udseendet af mavesmerter og føles som kramper under menstruation. For at bekæmpe falske sammentrækninger, prøv at slappe af ved at ligge i blød i varmt vand. Men hvis disse veer bliver stærkere, og intervallerne bliver kortere, så kan det være, at din terminsdato er tæt på!

3.Sammentrækninger under sex

Når du er gravid for første gang, skal din fødselslæge have advaret dig om ikke at have seksuelle forhold før 4. måned af graviditeten og midlertidigt stoppe disse aktiviteter i 8. måned. Det er ikke helt forkert, men heller ikke helt rigtigt, fordi sædceller indeholder hormonet prostaglandin. Dette hormon kan forårsage sammentrækninger af livmoderen, der kan føre til abort eller for tidlig fødsel.

4.Træghedskontraktion

Typer af graviditetssammentrækningerden fjerde forekommer ofte hos mødre med svage, korte eller uhensigtsmæssige veer. Træghedssammentrækninger er forårsaget af fysiske abnormiteter hos moderen, såsom mangel på ernæring og ernæring under graviditeten, anæmi, hepatitis eller tuberkulose og myom. Interstitielle kontraktioner består af primære og sekundære niveauer. Det kaldes primært, hvis der slet ikke er veer, når de skal til at føde, mens sekundære er veer, der i starten er gode, stærke og regelmæssige, men derefter forsvinder de bare.

5.Arbejdskontrakter

Endelig er de faktiske veer. Forud for normal fødsel er det korrekt for en gravid kvinde at opleve denne form for sammentrækningdet her. Sammentrækninger varer normalt 3 gange på 10 minutter med en varighed på 20 til 40 sekunder. Frekvensen steg også til mere end 5 gange på 10 minutter. Dette er også ledsaget af udledning af slim blandet med blod, brud på membranerne og trang til at skubbe. Hvis det er sådan, så tag på hospitalet, for snart bliver dit lille barn født til verden!

Det er de fem typer af graviditetssammentrækninger, der adskiller sig fra deres årsag og virkning. For at finde ud af andre tips om graviditet, lad os spørge forskellige læger, der er eksperter gennem applikationen ! Få medicin eller vitaminer hurtigt, sikkert og komfortabelt ved at bruge tjenesten Apotek levering igennem smartphone du. Nyd en række funktioner, der gør det nemmere for dig at støtte en sund livsstil ved at downloade applikationen nu via Google Play og App Store.

LÆS OGSÅ: Kend farerne ved snorken for gravide kvinder