Kend 6 effektive naturlige lægemidler til at overvinde betændelse i mandler

, Jakarta - Betændelse i mandlerne eller tonsillitis er en sygdom, der kan angribe voksne eller børn. Denne sygdom er forårsaget af en bakteriel eller viral infektion, og kan spredes hurtigt. Mandlerne, som er kroppens første forsvarslinje mod sygdomme, der kommer ind gennem mundhulen, kan hæve eller blive betændt, så det er nødvendigt med en ordentlig indsats for at forhindre, at det bliver værre. En ting, der kan gøres, er at drikke nok vand, opretholde mundhygiejne og naturlige midler mod tonsillitis.

Behandling for tonsillitis, hvis alvorlig nok er operation. Hvis symptomerne stadig er milde, kan folk med tonsillitis stole på naturlige tonsillitis-midler.

Nå, her er nogle naturlige midler, der er effektive mod tonsillitis, og du kan prøve:

  • Hvidløg. Næsten alle sundhedseksperter er ikke i tvivl om effektiviteten i dette ene køkkenkrydderi. Som et af de naturlige midler, der er brugt i tusinder af år, hjælper hvidløg med at styrke immunforsvaret, fordi det er rigt på antioxidanter samt antibakterielle og antivirale forbindelser i det. De, der regelmæssigt indtager hvidløg, er fri for virale angreb på grund af forkølelse, influenza og tonsillitis. For at behandle tonsillitis kan du spise den hel. Du kan blande det med urtete blandet med honning som sødmeforstærker.

  • Saltvand. Hvem siger, at naturlige midler mod tonsillitis skal komme fra urter? Faktisk bliver tonsillitis roligere ved at gurgle med varmt saltvand. Saltvand virker som et naturligt antiseptisk middel, der hjælper med at reducere inflammation ved at dræbe vira og bakterier. Brug en spiseskefuld salt i en kop varmt vand og gurgl med denne opløsning.

Læs også : Kend de 13 almindelige symptomer på betændelse i mandlerne

  • Gurkemeje. Dette naturlige farvestof er kendt som et krydderi, der har naturlige antiinflammatoriske og antiseptiske egenskaber. Så du kan bruge gurkemeje som et naturligt middel mod tonsillitis, fordi det bekæmper infektion. Du kan blande det med et glas varm mælk med en teskefuld gurkemejepulver og en knivspids sort peber. Drik denne gurkemeje sammenkogt om natten i 2-3 dage i træk. På denne måde kan tonsillitis forbedres langsomt.

  • Citronsaft og honning. Naturlige midler mod tonsillitis har ikke altid en bitter eller ubehagelig smag. Du kan vælge mellem citronsaft og honning. Citroner har antivirale, antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber, hvilket gør dem effektive til behandling af infektioner og inflammation. Derudover øger indholdet af C-vitamin i det kroppens immunitet mod infektion.

  • Kanel. Denne naturlige ingrediens har antimikrobielle egenskaber, så den kan hæmme væksten af ​​bakterier og andre mikroorganismer knyttet til mandlerne. På denne måde, hvis du regelmæssigt indtager kanel, kan hævelsen og smerten på grund af betændelse reduceres.

  • Mangostan hud. Denne urteingrediens indeholder mange antioxidanter, der kan nære kroppen og kan bekæmpe forskellige sygdomme, hvoraf den ene er for hævede mandler. Du kan koge skindet af mangostanen og tilsætte det med myntebladsolie. Du kan bruge dette naturlige middel mod tonsillitis som mundskyl, indtil symptomerne på tonsillitis forbedres.

Læs også: Hvordan man skelner mandler og ondt i halsen

Fordi det har potentiale til at forstyrre aktiviteter, bør du altid passe på dit helbred og undgå træthed, så du ikke let bliver syg. Få mere at vide om tonsillitis og dens behandling hos lægen i ansøgningen. Du kan kontakte lægen via video/taleopkald og chat. Få information om sundhed og sund livsstil fra betroede læger. Kom nu, download nu i App Store og Google Play!