4 fordele ved olivenolie til ansigtet

Jakarta Pleje af ansigtshud kan udføres på en naturlig måde. Udover at være sikre, gør naturlige ansigtsbehandlinger dig heller ikke nødt til at bruge dybt. Måden at få sund ansigtshud på, kan du bruge olivenolie.

Fordelene ved olivenolie er kendt for at være gode for ansigtet, fordi indholdet af oliesyre og E-vitamin er i stand til at nære huden for at undgå diverse skader. Tror ikke? Disse er fordelene ved olivenolie til ansigtet, nemlig:

1.Fjern acne ar

Sorte acne ar forstyrrer bestemt udseendet af ansigtet. Løsningen behøver ikke at bruge laserteknologi, men olivenolie alene er nok.

Fordelene ved olivenolie med dets høje vitamin E-indhold er i stand til at fjerne acne ar i dit ansigt. Sådan bruger du det, rens dit ansigt først, og påfør derefter olivenolie på ansigtet, hvor der er acne ar. Vent et par minutter til olien tørrer. Skyl derefter med rent vand.

Læs også: Wow, det viser sig, at det er sundt at drikke olivenolie!

2.Løfter ansigtssnavs

Udendørs aktiviteter gør ansigtet modtageligt for forurening med støv og snavs. Hvis du ignorerer det, vil disse to partikler tilstoppe porerne og føre til udseendet af acne.

Til det anbefales det stærkt at rense ansigtet med olivenolie før sengetid. Olivenolie er i stand til at fjerne mere snavs end at bruge et almindeligt rensemiddel.

3.Forynge huden

I en alder af 35 år og derover vil hudens elasticitet normalt falde. Derfor ser huden også løs ud. Dette kan dog minimeres med fordelene ved olivenolie, som kan forynge huden udefra til det maksimale. Den nemmeste måde at bruge den på er at smøre olivenolie på før aktiviteter og før du går i seng om aftenen. Gør det regelmæssigt hver dag, mærk dit ansigt stramt og elastisk!

Læs også: Anerkend fordelene ved olivenolie for kropssundhed

4. Reducerer betændelse i huden

Olivenolie indeholder vitamin E er ret højt i det. Rapportering fra Oregon State University-siden bruges E-vitamin som et anti-inflammatorisk middel på huden efter soleksponering. Ikke nok med det, E-vitamin kan også bruges til at reducere hævelse af huden forårsaget af hudbetændelse.

Der er ikke noget galt med at bruge appen at spørge lægen direkte om de problemer med hudsundheden, du oplever for at få den rette behandling.

Læs også: 7 måder at slippe af med rynker

Ubegrænsede fordele ved olivenolie til huden

Ikke kun til ansigtshud, olivenolie kan bruges til at opretholde hjertesundhed. Undersøgelsen, offentliggjort i American Journal of Clinical Nutrition, sammenlignede effekten af ​​en middelhavsdiæt rig på olivenolie med en diæt med lavt kulhydratindhold og højt fedtindhold til at reducere skader og dysfunktion af endotelvæggen.

Endotelet er et lag af celler, der beklæder arteriernes indre vægge og hjælper blodet med at cirkulere mere jævnt. Forbedret arteriel funktion gør hjertesundheden mere vågen.

Derudover kan fordelene ved olivenolie også opretholde et sundt hår. Olivenolie kan reducere hårtab på grund af dets høje vitamin E-indhold. For dig, der har problemer med hårtab, skader det aldrig at prøve at bruge olivenolie som hårkur, så du undgår for tidlig skaldethed.

Reference:
Olivenolie Tider. Tilgået 2019. Olivenolie holder hjertet ungt
Style Craze. Tilgået 2019. 22 bedste fordele ved olivenolie til hud, hår og sundhed
Oregon State University. Tilgået i 2019. Vitamin E og Hudsundhed