Er det sikkert at slippe af med acne-ar med æblecidereddike?

, Jakarta - Acne er en almindelig ting, der opstår, når nogen er i puberteten. Dette opstår, når en klump vises i ansigtet og kan forstyrre udseendet. Mange mennesker gør alt for hurtigt at slippe af med acne. Men ikke få af disse behandlinger forårsager acne ar bagefter.

På grund af dette leder mange mennesker efter måder at få et glat ansigt uden acne ar. En måde at slippe af med acne-ar er at bruge æblecidereddike. Men er det sikkert at anvende denne metode for at få et glat ansigt? Find ud af fakta relateret til det!

Læs også: Nemme måder at slippe af med acnear

Sådan slipper du af med acne-ar med æblecidereddike

Acne er et problem, der er ret almindeligt blandt teenagere og unge voksne. Denne lidelse opstår, fordi hudens porer er tilstoppet med olie, snavs, døde hudceller og bakterier. Det er også mest på grund af svingende hormoner, selvom acneudbrud kan forsvinde efter et par år.

Men i andre tilfælde kan bumser trænge ind i huden og beskadige det underliggende væv og efterlade ar, der kan ændre farve. Disse ar er tydeligt synlige på overfladen af ​​huden, så de kan påvirke udseendet af en persons ansigt. Mange mennesker tror, ​​at æblecidereddike kan være effektiv til at slippe af med acne-ar.

Det siges, at æblecidereddike kan være en måde at slippe af med acne-ar på grund af dets høje syreindhold. De fermenterede æbler er let at finde omkring dig. Derfor er den, udover at være nem at skaffe, også effektiv til at håndtere ansigtslidelser. Således kan et glat og smukt ansigt opnås.

Æblecidereddike kan frigøre hudens porer fra bakterier på grund af dens antiseptiske virkning. Derudover er væsken i stand til at fungere som en naturlig afgiftningsmiddel, der kan understøtte helingen af ​​acne-ar. Ved regelmæssig brug vil hudens normale pH blive genoprettet, og den anti-inflammatoriske effekt vil hele den.

Æblecidereddike kan også bruges som en skrubbe naturlig og i stand til at hjælpe kroppen med at fjerne døde hudceller. Tricket er at fremme væksten af ​​sunde hudceller og reducere udviklingen af ​​ar. På den måde er denne metode meget effektiv til at fjerne acne ar, der stadig er i ansigtet.

Læs også: Acne ar? Slip af med det med disse naturlige ingredienser

Hvis du har spørgsmål vedrørende, hvordan du kan slippe af med acne ar effektivt, lægen fra klar til at hjælpe dig med at besvare det. Det er meget nemt, du behøver bare Hent Ansøgning i smartphone daglig brug!

Hvad så med sikkerheden ved at bruge æblecidereddike som en måde at slippe af med acne-ar? Det oplyses, at en person, der anvender denne metode, ikke vil opleve nogen forstyrrelse, eller det er sikkert at gøre det. Prøv alligevel at undgå at lade det sidde for længe, ​​fordi det kan irritere huden, og gør det ikke, hvis du har følsom hud.

Nu, hvad du behøver at vide, er, hvordan man laver en æblecidereddikeopskrift, så den kan anvendes på acne-ar. Her er nogle trin, du kan tage for dette:

  • Start med at rense dit ansigt med en mild ansigtsvask og dup tør.

  • Bland en spiseskefuld æblecidereddike med lidt vand.

  • Påfør blandingen forsigtigt på arret med en vatpind.

  • Lad væsken sidde i 5 til 20 sekunder og bliv ikke længere, fordi det kan irritere huden.

  • Skyl derefter med vand og tør.

Læs også: Disse er 5 naturlige ingredienser til at slippe af med acne ar

Du kan gentage processen en til to gange om dagen og fortsætte med at bruge den, indtil du får de ønskede resultater. Nogle mennesker kan få resultater efter at have gjort det i mere end en måned. Din hud kan føles tør bagefter, så påfør en fugtighedscreme til huden bagefter for at forhindre dette.

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. Kan jeg behandle acnear med æblecidereddike?
Buzz This Viral. Tilgået 2020. Æblecidereddike til acnear – en rigtig allrounder kan hjælpe med ar.