Dette er proceduren, når du udfører C-vitamin-injektion

, Jakarta – C-vitamin-indsprøjtninger er meget efterspurgte af mange mennesker, fordi de kan forbedre kroppens immunsystem. Midt i en pandemi som denne er det vigtigt at holde kroppens immunsystem stærkt, så det ikke er nemt at pådrage sig COVID-19 og er beskyttet mod forskellige andre vira, der kan forårsage sygdom.

C-vitamin er kendt for sin vigtige rolle i immunforsvaret. Dette essentielle vitamin er nyttigt til at hjælpe sårheling, forebygge celleskade, danne kollagen og producere kemiske budbringere kaldet neurotransmittere.

Læs også: Vil du injicere C-vitamin? Kend først fordelene og farerne

Formålet med at få C-vitamin-injektion

C-vitamin kan faktisk findes i en række sunde fødevarer, såsom citrusfrugter og juice, røde og grønne peberfrugter, broccoli, jordbær og mange andre fødevarer. Du kan få C-vitamin fra kosttilskud, der kommer i forskellige former, såsom tabletter, tyggetabletter og kapsler. Derudover er dette essentielle vitamin også tilgængelig i injektionsform.

Af de tre valg af måder at få C-vitamin på er det ikke få, der vælger at lave C-vitamin-indsprøjtninger. Målet er at bevare sundheden eller booste immunforsvaret.

C-vitamin-injektioner kan også bruges til at behandle C-vitaminmangel. Food and Drug Administration USA (FDA) har godkendt C-vitamin-indsprøjtninger som behandling af C-vitaminmangel. Injektionerne er også godkendt til at hjælpe med at behandle alvorlige skader fra traumer eller forbrændinger.

Men C-vitamin-injektioner bruges normalt kun, når C-vitamin-niveauet skal øges hurtigt, eller når orale kosttilskud ikke kan tages på grund af kroppens manglende evne til at absorbere det korrekt eller af andre årsager.

Læs også: For meget C-vitaminforbrug kan skade nyrerne

Vitamin C injektionsprocedure

Vitamin C-injektion kan gives på tre måder, nemlig:

  • Intramuskulær, nemlig injektion i musklen.
  • Intravenøs, som er en injektion i en vene.
  • Subkutan, som er en indsprøjtning under huden.

Hvis det gøres intravenøst, skal injektionen af ​​C-vitamin først fortyndes med intravenøs væske. Dette har til formål at reducere forekomsten af ​​direkte bivirkninger som følge af injektion i en vene. Det er derfor, C-vitamin-injektioner anses for at være effektive, når de administreres intramuskulært eller direkte i musklen.

Forberedelse før vitamin C-injektion

Før du tager vitamin C-injektion, er her de forberedelser, du skal gøre:

  • Fortæl det til din læge, hvis du er allergisk over for ascorbinsyre (C-vitamin) injektion eller en del af ascorbinsyre (vitamin C) injektion, eller over for medicin, fødevarer eller andre stoffer. Fortæl også din læge, hvis du har en allergisk reaktion eller andre tegn.
  • Denne injektion interagerer også med medicin eller andre sundhedsproblemer. Så sørg for at fortælle din læge alt om den medicin, du tager, og eventuelle helbredsproblemer. Dette er for at sikre, at du er sikker på at bruge C-vitamin-injektioner.
  • Fortæl det til din læge, hvis du er gravid eller ammer.

Ting at gøre efter C-vitamin-injektion

Når C-vitamin-injektionsproceduren er afsluttet, kan du opleve en vis smerte eller ømhed på injektionsstedet. De fleste mennesker oplever normalt ikke bivirkninger.

Nogle andre oplever dog kun milde bivirkninger efter at have fået injektionen. Fortæl din læge med det samme, hvis du oplever tegn på allergi, såsom udslæt, kløe, rød hud, hævelse, vabler, trykken for brystet og åndedrætsbesvær.

Læs også: C-vitamin-injektioner skal virkelig drikke meget vand?

Det er en lille forklaring på proceduren til injektion af vitamin C. Du kan også stille yderligere spørgsmål om dette eller diskutere med din læge, hvis du ønsker at få en injektion af C-vitamin gennem applikationen. . Kom nu, Hent Ansøgning lige nu.

Reference:
Healthline. Tilgået 2020. Vitamin C-injektion: fordele og risici.
stoffer. Tilgået i 2020. Ascorbinsyre (C-vitamin) injektion.