Her er 5 enkle måder at overvinde feber på

, Jakarta – Feber er en almindelig situation for mennesker i alle aldre, fra børn til voksne til ældre. Et svagt immunsystem kan være årsagen til, at en person oplever feber.

Hvis du eller en af ​​dine nærmeste har feber, så er det en god idé at holde sig hydreret, for alle med en sygdom har brug for væske- og elektrolytindtag. Så en anden ting, der ikke bør ignoreres, er feberens varighed, da dette kan være en indikation på visse sygdomme.

Læs også: Har barnet feber, varme eller kolde kompresser?

Her er nogle enkle retningslinjer og måder at gøre, når du har feber:

  1. Tag kropstemperatur og kend symptomerne

Hvis din kropstemperatur når 38 grader Celsius eller højere, betyder det, at du har feber.

  1. Bliv i seng og hvile

Feber kan være et forsøg på at beskytte kroppen mod vira, der trænger ind i kroppen. At få nok hvile kan være en måde at "hjælpe" kroppen med at behandle den indkommende virus. Hvis kroppen har for meget aktivitet, når du har feber, vil det få kroppens modstand til at falde og dermed bremse helingsprocessen. Derfor rådes folk, der har feber, kraftigt til at genoprette kroppens tilstand.

  1. Forbliv hydreret

Drikkevand eller juice kan genoprette væsketab på grund af sved.

  1. Tag medicin og vitaminer

Tag den rigtige dosis medicin og vitaminer i henhold til medicinske anbefalinger. Indtagelse af varme drikke, såsom varm te, ingefærte eller kyllingesuppe, er også meget nyttigt til at sænke kropstemperaturen og genoprette kroppens ydeevne.

  1. Hold kropstilstanden varm

At holde kroppen varm kan gøres ved at bære tøj, der dækker kroppen, indtage varme drikke og også bade i varmt vand.

Læs også: Feber op og ned, kunne være et tegn på disse 4 sygdomme

Pas på feber

Høj feber kan være farligere for små børn end voksne. Dette er tiden til at besøge en læge og få en lægekonsultation. Forældre bør være opmærksomme på symptomerne på feber hos børn, når temperaturen når:

38 grader Celsius eller højere for børn 0-3 måneder gamle

39 grader Celsius for børn i alderen 3-6 måneder

39 grader Celsius for børn i alderen 6-24 måneder og holder i mere end et døgn. Hvis børn har yderligere symptomer, såsom hoste eller diarré, skal forældre konsultere en læge.

40 grader Celsius for børn fra 2 år og derover, især hvis de har tilbagevendende feber.

Hvis feberen er ledsaget af sløvhed, irritabilitet eller har andre alvorlige symptomer, såsom feber, der varer mere end tre dage, reagerer feberen ikke på behandlingen, barnet med feber kan ikke opretholde øjenkontakt og kan ikke holde på væske, forældre bør straks søge lægehjælp.

Læs også: Hvad skal min mor gøre med denguefeber?

Det samme sker hos voksne, der har feber med tegn på alvorlig hovedpine, udslæt, følsomhed over for stærkt lys, stiv nakke, hyppige opkastninger, åndedrætsbesvær, bryst- eller mavesmerter og kramper.

Hvis du vil vide mere om simple måder at håndtere feber og andre helbredsoplysninger på, kan du spørge direkte til . Læger, der er eksperter på deres områder, vil forsøge at give dig den bedste løsning. Tricket, bare download applikationen via Google Play eller App Store. Gennem funktioner Kontakt læge , kan du vælge at chatte via Video/taleopkald eller Snak .